Mini vantilatör önerisi

Bende bundan ve türevlerinden vardı ama 20-30 dk sonra sıcak havaya dönüşüyordu.
Hiç memnun kalmamıştım.

2 gün önce bunu sipariş verdim. https://amzn.eu/d/5xnmyOw
Gerçekten çok iyi hava üflüyor ve işe yarıyor.
Bu arada biraz büyük 30cm genişliğinde diyebilirim. Yüksekliği de 1 karış kadar aşağı yukarı.
Şuanda da %40 indirimde.

Soğuk buhar üfleyen makineleri tavsiye etmem. Odadaki nemi arttırdığı için hem insan sağlığına hem de elektronik eşyalarınızın sağlığına zararlı. Fan çapı büyük veya üfleme gücü yüksek (eğer ses çok sorun değilse) bir klasik vantilatör almak daha mantıklı.

Şunun gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su Kiwi sarjli olandan aldim bir tane. 2. kademede 70-80 cm'den epey ise yariyor. Sessiz sayilir. Pili bayagi dandik ama. 1200mA 18650. onu cikarip 4x2500mA taktim, bos yer var icinde. 15 saat kadar calisiyor boyle. Aleti 329 TL'ye aldim. 4 tane pil cikma olarak 140 TL tutuyor. 500'e maloldu toplam. Sarj soketi cok dandik demisler. soketi plakete celik yapistirici ile sabitledim. Bu aletin katlanir olmasi guzel. At cantaya istedigin yerde calistir. Kampa git sarj derdi dusunme pil takinca.

@Deniz Devon un da soyledigi gib buhar ufleyenleri ozellikle elektronik aletlerin yaninda sakin calistirmayin. 3 ay sonra "getti notbuh" diye aglarsiniz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…