Mining yapılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Testo Unit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    mining
Eski kazançlar yok artık. O para daha iyi ve garanti yerlerde değerlendirilebilir.
Ablam da birilerinin gazına geldi ve borsa batağına bulaştı. Şu an da yüklü miktarda borcu var ve icralık oldu. Onu tanımadığımı ve burada öyle biri yaşamadığını söylemem söylendi. (( :

Borsa bilmeyene dipsiz bir çukur. Bilsen dahi zarar edebiliyorsun. Geçmiş olsun.

Ama düzgün yönetenler nerelerde?

Sermaye olmayınca düzgün yönetmek işe yaramıyor. Yaklaşık 6 ayda 2 kat kâr ettim ama benim yatırdığım miktar azdı. Halka arzlarda değerlendirebiliyordum yani. Param ölmesin derseniz olabilir. Altın ve borsada mantıklı aslında ama makas farkları bütün kârı öldürüyor. Bitcoin'den batan çevremde çok kişi var. Kuzenim 8 kartla yapıyordu. Faturaları bile karşılamayınca bıraktı.
Şu sonuna da ytd yazayım, garanti olsun.

Hala deli gibi geliri var. Fakat başkalarının bilgisayarı üzerinden madencilik ile yapılıyor bu aralar yani illegal yollardan. Benim Bitcoin bilgim 2017 sonbahara dayanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…