Misafir çocuklarını savuşturmak için hangi oyunlar kullanılabilir?

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Eve gelip bilgisayarda oynamak isteyen misafir çocuklarını savuşturmak için hangi oyunlar kullanılabilir? Benim misafir çocuğu sorunum yok, konuyu bilgi için açtım.

Ağırlıklı olarak korku oyunları üzerinden gitmek istiyorum fakat çocuğun sıkılmasını sağlayacak oyunlar da önerebilirsiniz.

Son düzenleme:
Korku oyunu onermem cocuk bilgisayar oynamasin diye uzerinde psikolojik etki birakacak oyunlar oynatmaya gerek yok.
İşin fantezi ve psikopatlık tarafı için korku oyunu önerisi istemiştim .

Bazı bilgisayar sahipleri misafir çocuklarını savuşturmak için Outlast gibi oyunlar açıyordu .

Son düzenleyen: Moderatör:

Mindseye.

Cry of Fear oyunun başında ki jumpscare bile misafir çocuklarını bilgisayardan kaldırmak için yeterli.

Ben altaki dugmesinden kapatilan fare ve klavye kullaniyorum. Basindan kalkarken bilgisayarin kapatiyorum bu ikisini, aliskanlik oldu artik. Ekran koruyucu olarak da BSOD.jpg kullaniyorum. Basina oturdugunda klavye -fare calismayan ve monitoru acar acmaz mavi ekran vermis bilgisayar yeterince korkutuyor insanlari.

Korku oyununu misafir çocuğu severek oynayabilir.

En iyisi Age of Empires aç sıkılır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…