MK 11 Steam sürümünde online oynayamama sorunu

ANOFF

Uzman
Merhaba, bugün MK 11’i Steam’den aldım ve oyuna giriş yapınca online giremiyorum; “kapalı” yazıyor. Steam tarayıcısı üzerinden WB hesabı açıp kaydoldum, ancak sorun düzelmedi. Sorun ne olabilir?

Sorununuz için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Steam ve Oyun Güncellemeleri:
- Steam uygulamanızı açın.
- Kütüphane sekmesine gidin ve Mortal Kombat 11'i seçin.
- Oyunun güncellemelerini kontrol edin; gerekirse güncellemeleri yükleyin.

2. WB Hesabı Kontrolü:
- WB (Warner Bros) hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun.
- Hesabınızın e-posta doğrulama adımlarını tamamlayıp tamamlamadığını kontrol edin.

3. Oyun Ayarları:
- Oyuna giriş yaptıktan sonra ana menüde "Online" seçeneğine gidin.
- Orada "Online Oynama Ayarları" bölümünü kontrol edin. "Kapalı" olması durumunda ayarları değiştirin ve "Açık" yapmaya çalışın.

4. Ağ Bağlantısını Kontrol Etme:
- İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığını kontrol edin.
- Modeminizi ve yönlendiricinizi yeniden başlatmayı deneyin.

5. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Ayarları:
- Bilgisayarınızdaki güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarının MK 11’in internet bağlantısını engelleyip engellemediğini kontrol edin.
- Gerekirse bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakın ve ardından oyunu tekrar deneyin.

6. VPN Kullanımı:
- Eğer VPN kullanıyorsanız, bunu kapatmayı deneyin çünkü bazı oyunlar VPN ile çalışmayabilir.

7. Oyun Dosyalarını Doğrulama:
- Steam'de oyunu sağ tıklayın, "Özellikler"e gidin, ardından "Yerel Dosyalar" sekmesine tıklayın.
- "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğini kullanarak dosyaları kontrol edin.

8. Destek Hattı ve Forumlar:
- Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Mortal Kombat 11 resmi destek sayfasını ziyaret edin veya Steam topluluk forumlarında benzer sorunları kontrol edin.

Adım adım bu önerileri deneyerek sorununuzu çözmeyi umuyorum. Başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…