adalet adam

Becerikli
MLD M300 1TB M.2 SSD'ye sahibim. Son 1 haftadır oyun indirirken PC takılmaya başladı ve internet hızım 1GB olmasına rağmen çok düşük. Bunu indirme yaptığım sunuculardan sandım fakat şüphelenip CrystalDiskInfo ile SSD'nin sağlığına baktım ve %69 gösteriyordu, ben de neyse dedim ama şimdi CrystalDiskMark ile benchmark yapınca ekte gözüktüğü gibi bir sonuç aldım. Zaten Görev Yöneticisi'nden de baktığımda SSD'nin yazma yaparken yanıt süresi 30bin Ms'lere kadar çıkıyordu.

resim_2025-08-23_225308248.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
asus prime h610m r d4 işlemci soğutucunun altında kalıyor kısmen
Kasa içi hava sirkülasyonunda sorun olmadığına emin miyiz?

Ve evet, gerek hazır sistemler olsun, gerek az para harcamak olsun, MLD gibi saçma sapan dandirik dundirik ürünler satılıyor, insanlarımız da alıyorlar. Yazma hızın yerlerde geziyor. İmkân varsa, sağlam bir NVMe SSD alman daha iyi olur.

Ayrıca güncelleştirmeyi kaldırmak sorunu çözmüyor, mümkünse sıfırdan bir format atmak daha iyi olabilir.

Kasa içi hava sirkülasyonunda sorun olmadığına emin miyiz?

Ve evet, gerek hazır sistemler olsun, gerek az para harcamak olsun, MLD gibi saçma sapan dandirik dundirik ürünler satılıyor, insanlarımız da alıyorlar. Yazma hızın yerlerde geziyor. İmkân varsa, sağlam bir NVMe SSD alman daha iyi olur.

Ayrıca güncelleştirmeyi kaldırmak sorunu çözmüyor, mümkünse sıfırdan bir format atmak daha iyi olabilir.
kasa mesh 4 fan var 3 intake 1 egzoz hava sirkülasyonu gayet iyi yani herhalde öyle düşünüyorum şuanki sistemi zaten hazır aldım ozamanlar pek bi bilgim yoktu m2 ssdler hakkında oyüzden mld m300 gibi bir seçim yapmıştım format atacağım muhtemelen