KS KS 1 12986 Çalışkan Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 10 27 Kasım 2024 #11 Özkan dedi: Seni bi rons setli mage paklar. Genişletmek için tıkla... Doğrudur rons seti ilk defa duyuyorum googleda arattım ben eski usul pvp server knight online tarzına aşinayım
Özkan dedi: Seni bi rons setli mage paklar. Genişletmek için tıkla... Doğrudur rons seti ilk defa duyuyorum googleda arattım ben eski usul pvp server knight online tarzına aşinayım
cuneytkk Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 248 Beğeniler 115 27 Kasım 2024 #12 12986 dedi: Doğrudur rons seti ilk defa duyuyorum googleda arattım ben eski usul pvp server knight online tarzına aşinayım Genişletmek için tıkla... Bu da keyifli de sağlam yatırım istiyor item koyarsan her türlü ekip bulursun ama solo oyuncuysan oyun biraz zor.
12986 dedi: Doğrudur rons seti ilk defa duyuyorum googleda arattım ben eski usul pvp server knight online tarzına aşinayım Genişletmek için tıkla... Bu da keyifli de sağlam yatırım istiyor item koyarsan her türlü ekip bulursun ama solo oyuncuysan oyun biraz zor.