MMORPG oyun tavsiyesi

016

Uzman
Aklımda Path of Exile ve Guild Wars 2 var, bu ikisi arasından hangisi daha iyi ve oynanılabilir? Çok zor olmayan, saracak ve saatlerde oynatacak bir oyun arıyorum. Başka öneriniz varsa söyleyin.

Teşekkürler.

Eski tip MMORPG kafası arıyorsan GW2 ama ARPG kafası diablo tarzı istiyorsan PoE.
İkisini de oynadım hatta GW2 de bayağı bir ilerlemiştim ama PoE daha güzel bir oyun bence. GW2 biraz amelelik kafası MMORPGlerden, WoW gibi düşün. PoE daha aksiyonlu, daha eğlenceli geliyor şahsen.

İfadeler: 016
PVP odaklı istemiyorsan tavsiyem Oldschool Runescape veya Runescape 3 olur. İkisi de sıfır P2W veya P2S mekaniklerine sahip mis gibi eski usül MMO'lar. Runescape 3, 2 Aralık tarihinde "reignited" eventi ile taze bir başlangıç yapıp herkesi 3 levelden başlayacağı bir hikayeye başlıyor. Oyunun F2P modu var ama bu tarihte başlayanlara 10 günlük membership'te hediye ediyorlar. Ayrıca yerel fiyatlandırma ile Türk kullanıcılar üyeliği çok ucuza alabiliyor.

20 yıldır MMORPG oynayan birisi olarak beni hayatta hayran bırakan 3 oyun oldu biri Runescape biri New World üçüncüsü ise Black Desert'ti. New World kapandı, Black Desert ise P2W. O yüzden tek seçenek Runescape kalıyor.

Bugün Aion 2 çıktı, ilginizi çeker mi? MMORPG olması lazım, pek anlamıyorum.

Aion 2 direktman Pay2Win, Throne and Liberty'nin yandan yemişi.

GW3 2028'de çıkacak, başlayacaksan ona başlarsın, şimdilik ESO ve FFXIV olabilir.

Bugün Aion 2 çıktı, ilginizi çeker mi? MMORPG olması lazım, pek anlamıyorum.
Aion 2'ye baktım da P2W diyorlar ve bilgisayarı o kadar zorlayacak bir oyun aramıyorum açıkçası o yüzden çok ilgimi çekmedi.

Peki bu 2 oyun arasından tercihiniz ne olurdu?

Aion 2'ye baktım da P2W diyorlar ve bilgisayarı o kadar zorlayacak bir oyun aramıyorum açıkçası o yüzden çok ilgimi çekmedi.

Peki bu 2 oyun arasından tercihiniz ne olurdu?

FFXIV kurdum ben Free Trial'ı çok uzun bitirince bakarım tam sürüme geçmeye değer mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…