3 351 Deneyimli Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 624 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 475 2 Temmuz 2024 #1 Ben dün MNG kargo ile İstanbul'dan Adana'ya kargo gönderdim. Ancak kargo için herhangi bir takip kodu bana ve gönderdiğim şahısa SMS ile gelmedi. Adamlar çok garip destek numaralarına bir yapay zeka koymuşlar hiç yardımcı olmuyor ne yapmalıyım?
Ben dün MNG kargo ile İstanbul'dan Adana'ya kargo gönderdim. Ancak kargo için herhangi bir takip kodu bana ve gönderdiğim şahısa SMS ile gelmedi. Adamlar çok garip destek numaralarına bir yapay zeka koymuşlar hiç yardımcı olmuyor ne yapmalıyım?
4 444 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 576 Makaleler 1 Beğeniler 1.114 2 Temmuz 2024 #2 Rezalet bir kargo şirketi, benimde kargomu teslim edip gösterip, yanımdaki markete bırakmışlardı. Sitesindeki destek kısmına yazmayın, hiçbir işe yaramıyor. Kargonun gittiği şubenin numarasını arayın.
Rezalet bir kargo şirketi, benimde kargomu teslim edip gösterip, yanımdaki markete bırakmışlardı. Sitesindeki destek kısmına yazmayın, hiçbir işe yaramıyor. Kargonun gittiği şubenin numarasını arayın.
NicksizDEDE Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 2 8 Temmuz 2024 #3 Telefonla arat telefon no adına kayıtlı gönderi var mı diye arattır.