Learnof 52 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.533 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.006 5 Aralık 2025 #1 Mail olarak moakt.com sitesini kullanıyordum. Bu rastgele açtığımız hesaplar için hazır mail tarzında ama sonrasında tekrar kod alabiliyorsunuz. Geçici mail tarzında değil. Bir kod almam lazım mailimden ama siteye giremiyorum. Bilgisi olan var mı?
Mail olarak moakt.com sitesini kullanıyordum. Bu rastgele açtığımız hesaplar için hazır mail tarzında ama sonrasında tekrar kod alabiliyorsunuz. Geçici mail tarzında değil. Bir kod almam lazım mailimden ama siteye giremiyorum. Bilgisi olan var mı?
byderdo Yetkin Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 129 5 Aralık 2025 #2 Sitede sıkıntı var hocam düzelir sanırım. Hocam DeepL girmeye çalıştım Cloudflare yazıyor ekranda.
KS KS Learnof 52 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.533 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.006 5 Aralık 2025 #3 byderdo dedi: Sitede sıkıntı var hocam düzelir sanırım. Hocam DeepL girmeye çalıştım Cloudflare yazıyor ekranda. Eki Görüntüle 208075 Genişletmek için tıkla... Keyifle kullandığım bir hizmetti hocam ya umarım kısa zamanda açılır. İletişime geçeceğim bir adresleri de yok.
byderdo dedi: Sitede sıkıntı var hocam düzelir sanırım. Hocam DeepL girmeye çalıştım Cloudflare yazıyor ekranda. Eki Görüntüle 208075 Genişletmek için tıkla... Keyifle kullandığım bir hizmetti hocam ya umarım kısa zamanda açılır. İletişime geçeceğim bir adresleri de yok.