Mobil GTA LCS 2 cihaz da kasma sorunu?

Yer
İsrail
Merhaba, Mobil de GTA LCS oynuyorum ve oyun kasıyor anlamadım telefonum ve tabletimin sistem gereksinimleri karşıladığına eminim neden kasar ne yapmalıyım? Ayrıca bu 2 cihaz da CoD mobil oynuyorum yani kasmıyor ama bu oyun kasıyor?
Cihazların markaları: Xiaomi not 8 Pro ve Honor pad X9.

Merhaba, Mobil de GTA LCS oynuyorum ve oyun kasıyor anlamadım telefonum ve tabletimin sistem gereksinimleri karşıladığına eminim neden kasar ne yapmalıyım? Ayrıca bu 2 cihaz da CoD mobil oynuyorum yani kasmıyor ama bu oyun kasıyor?
Cihazların markaları: Xiaomi not 8 Pro ve Honor pad X9.
Hocam çok fazla önbellek biriktiren uygulamaların önbellek temizliğini yaptınız mı ?

Hocam uygulamaları arka planda temizleyip giriyorum note 8 pro da 8 GB ramı var 6 GB dan 7.8 oluyor yani pek anlamadım.
Hocam o zaman Google Chrome , YouTube ve diğer tüm sosyal medya uygulamalarının önbelleğini temizleyin.
Şu şekilde temizleniyor;
Uygulamanın üstüne basılı tutun ardından uygulama ayrıntılarına tıklayıp açılan menüden depolamaya tıklayın orda (sakın veriyi sile basmayın) önbelleği temizleye tıklayın.

Hocam o zaman Google Chrome , YouTube ve diğer tüm sosyal medya uygulamalarının önbelleğini temizleyin.
Şu şekilde temizleniyor;
Uygulamanın üstüne basılı tutun ardından uygulama ayrıntılarına tıklayıp açılan menüden depolamaya tıklayın orda (sakın veriyi sile basmayın) önbelleği temizle ye tıklayın.
Teşekkürler deneyeceğim. :⁠-⁠)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt