Mobil için tarayıcı önerisi

Üç beş niş istisna dışında hepsi bu açılardan daha kötü alternatif, boş eleştiri.

Bizim amacımızda o "üç beş niş" istisnayı kullanarak mahremiyetimizi ve kendimizi korumak değil mi?

Bizim amacımızda o "üç beş niş" istisnayı kullanarak mahremiyetimizi ve kendimizi korumak değil mi?
Eklentilerin işlevselliği ile yarışamazlar. Kiwi'nin gri alanları da o kadar mühim değil. En iyi paket Kiwi'de.

Eklentilerin işlevselliği ile yarışamazlar. Kiwi'nin gri alanları da o kadar mühim değil. En iyi paket Kiwi'de.

Bildiğim kadarıyla eklentiler o kadar iyi çalışmıyor, ek olarak zaten kaç tane eklenti kullanıyoruz ki? 1 koyu tema+1 reklam engelleyici.

Bildiğim kadarıyla eklentiler o kadar iyi çalışmıyor, ek olarak zaten kaç tane eklenti kullanıyoruz ki? 1 koyu tema+1 reklam engelleyici.
Gecko/Firefox tarafında tarayıcı performansı çok kötü. Bromite gibilerin sunduğu da UBlock Origin ile rekabet edecek etkinlikte değil.

Gecko/Firefox tarafında tarayıcı performansı çok kötü. Bromite gibilerin sunduğu da uBlock Origin ile rekabet edecek etkinlikte değil.

Cromite ye bakmanızı öneririm dahili adblocker ve köyü tema ile geliyor. Eklenti desteği bu yüzden bana çok mühim gelmiyor. Performans olarak Chrome'dan hiçbir farkı yok.

Stargon çok iyi. Hem aşırı hızlı hem reklam engellemesi var. Sadece tarayıcı için DNS değiştirme ve gördüğüm en iyi arayüz. Kesin denenmeli.

Ben şahsen Firefox kullanıyorum, reklam engelleyici, eklenti ekleme durumun mevcut. İyi tarayıcı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…