35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 22 Şubat 2024 #11 4615 dedi: Üç beş niş istisna dışında hepsi bu açılardan daha kötü alternatif, boş eleştiri. Genişletmek için tıkla... Bizim amacımızda o "üç beş niş" istisnayı kullanarak mahremiyetimizi ve kendimizi korumak değil mi?
4615 dedi: Üç beş niş istisna dışında hepsi bu açılardan daha kötü alternatif, boş eleştiri. Genişletmek için tıkla... Bizim amacımızda o "üç beş niş" istisnayı kullanarak mahremiyetimizi ve kendimizi korumak değil mi?
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 22 Şubat 2024 #12 35gvm78 dedi: Bizim amacımızda o "üç beş niş" istisnayı kullanarak mahremiyetimizi ve kendimizi korumak değil mi? Genişletmek için tıkla... Eklentilerin işlevselliği ile yarışamazlar. Kiwi'nin gri alanları da o kadar mühim değil. En iyi paket Kiwi'de.
35gvm78 dedi: Bizim amacımızda o "üç beş niş" istisnayı kullanarak mahremiyetimizi ve kendimizi korumak değil mi? Genişletmek için tıkla... Eklentilerin işlevselliği ile yarışamazlar. Kiwi'nin gri alanları da o kadar mühim değil. En iyi paket Kiwi'de.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 22 Şubat 2024 #13 4615 dedi: Eklentilerin işlevselliği ile yarışamazlar. Kiwi'nin gri alanları da o kadar mühim değil. En iyi paket Kiwi'de. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla eklentiler o kadar iyi çalışmıyor, ek olarak zaten kaç tane eklenti kullanıyoruz ki? 1 koyu tema+1 reklam engelleyici.
4615 dedi: Eklentilerin işlevselliği ile yarışamazlar. Kiwi'nin gri alanları da o kadar mühim değil. En iyi paket Kiwi'de. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla eklentiler o kadar iyi çalışmıyor, ek olarak zaten kaç tane eklenti kullanıyoruz ki? 1 koyu tema+1 reklam engelleyici.
MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 22 Şubat 2024 #14 683 dedi: Microsoft Edge. Genişletmek için tıkla... Mobilde Edge'ye alışamadım. Arayüzü bi garip ya. Google ve Brave güzel. TOR da güzeldir
683 dedi: Microsoft Edge. Genişletmek için tıkla... Mobilde Edge'ye alışamadım. Arayüzü bi garip ya. Google ve Brave güzel. TOR da güzeldir
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 22 Şubat 2024 #15 35gvm78 dedi: Bildiğim kadarıyla eklentiler o kadar iyi çalışmıyor, ek olarak zaten kaç tane eklenti kullanıyoruz ki? 1 koyu tema+1 reklam engelleyici. Genişletmek için tıkla... Gecko/Firefox tarafında tarayıcı performansı çok kötü. Bromite gibilerin sunduğu da UBlock Origin ile rekabet edecek etkinlikte değil.
35gvm78 dedi: Bildiğim kadarıyla eklentiler o kadar iyi çalışmıyor, ek olarak zaten kaç tane eklenti kullanıyoruz ki? 1 koyu tema+1 reklam engelleyici. Genişletmek için tıkla... Gecko/Firefox tarafında tarayıcı performansı çok kötü. Bromite gibilerin sunduğu da UBlock Origin ile rekabet edecek etkinlikte değil.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 22 Şubat 2024 #16 4615 dedi: Gecko/Firefox tarafında tarayıcı performansı çok kötü. Bromite gibilerin sunduğu da uBlock Origin ile rekabet edecek etkinlikte değil. Genişletmek için tıkla... Cromite ye bakmanızı öneririm dahili adblocker ve köyü tema ile geliyor. Eklenti desteği bu yüzden bana çok mühim gelmiyor. Performans olarak Chrome'dan hiçbir farkı yok.
4615 dedi: Gecko/Firefox tarafında tarayıcı performansı çok kötü. Bromite gibilerin sunduğu da uBlock Origin ile rekabet edecek etkinlikte değil. Genişletmek için tıkla... Cromite ye bakmanızı öneririm dahili adblocker ve köyü tema ile geliyor. Eklenti desteği bu yüzden bana çok mühim gelmiyor. Performans olarak Chrome'dan hiçbir farkı yok.
isaerenc Başarılı Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 93 Beğeniler 50 Yer Central City 22 Şubat 2024 #17 35gvm78 dedi: Kiwi çok tuhaf bir browser kurmadan önce Yusuf ipek in videosunu izlemenizi öneririm. @Craxidor Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden githubdan açık kaynak kodunu indirmesini önerdim. Uygulama mağazasından indirilen uygulamada sorun olabileceği için.
35gvm78 dedi: Kiwi çok tuhaf bir browser kurmadan önce Yusuf ipek in videosunu izlemenizi öneririm. @Craxidor Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden githubdan açık kaynak kodunu indirmesini önerdim. Uygulama mağazasından indirilen uygulamada sorun olabileceği için.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 22 Şubat 2024 #18 Stargon çok iyi. Hem aşırı hızlı hem reklam engellemesi var. Sadece tarayıcı için DNS değiştirme ve gördüğüm en iyi arayüz. Kesin denenmeli.
Stargon çok iyi. Hem aşırı hızlı hem reklam engellemesi var. Sadece tarayıcı için DNS değiştirme ve gördüğüm en iyi arayüz. Kesin denenmeli.
4196 Deneyimli Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 533 Beğeniler 587 23 Şubat 2024 #19 Nefs İlmi dedi: Yapay zeka desteği olduğu için Microsoft Edge. Onun dışında Firefox Brave de iyidir. Genişletmek için tıkla... Copilot uygulama olarak çıktı bu arada. Sadece edge'de yok.
Nefs İlmi dedi: Yapay zeka desteği olduğu için Microsoft Edge. Onun dışında Firefox Brave de iyidir. Genişletmek için tıkla... Copilot uygulama olarak çıktı bu arada. Sadece edge'de yok.
k0NF Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 103 Beğeniler 70 23 Şubat 2024 #20 Ben şahsen Firefox kullanıyorum, reklam engelleyici, eklenti ekleme durumun mevcut. İyi tarayıcı diyebilirim.
Ben şahsen Firefox kullanıyorum, reklam engelleyici, eklenti ekleme durumun mevcut. İyi tarayıcı diyebilirim.