12245 Uzman Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 172 Beğeniler 39 28 Haziran 2024 #1 Merhaba, ben abimden gizli olarak abimin telefonundan TL ile harcama yaptım. Abim hat değiştirecek. Hat değiştirirken yaptığım satın alma görünür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
Merhaba, ben abimden gizli olarak abimin telefonundan TL ile harcama yaptım. Abim hat değiştirecek. Hat değiştirirken yaptığım satın alma görünür mü?
Çözüm SpAwN 30 Haziran 2024 Silinen üye dedi: O zaman iyiymiş hocam abim uygulamayla hiç uğraşmaz yani hattı taşırken görmez değil mi? @Silinen üye Hocam hattımız faturasız ve hat abimin üzerine ama ben kullanıyorum yani hat taşınırken görebilir mi?@Drsağbırakmayan Hocam müsait olduğunuzda cevaplayabilir misiniz @SpAwN Genişletmek için tıkla... Yok görünmez özel olarak detay istenmesi gerekli.
Silinen üye dedi: O zaman iyiymiş hocam abim uygulamayla hiç uğraşmaz yani hattı taşırken görmez değil mi? @Silinen üye Hocam hattımız faturasız ve hat abimin üzerine ama ben kullanıyorum yani hat taşınırken görebilir mi?@Drsağbırakmayan Hocam müsait olduğunuzda cevaplayabilir misiniz @SpAwN Genişletmek için tıkla... Yok görünmez özel olarak detay istenmesi gerekli.
KS KS 12245 Uzman Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 172 Beğeniler 39 28 Haziran 2024 #11 Silinen üye dedi: Gozukur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam üstünden 1/2 ay geçse bile mi gözükür. Veya atıyorum şuraya harcadı diye gözükürmü. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Gozukur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam üstünden 1/2 ay geçse bile mi gözükür. Veya atıyorum şuraya harcadı diye gözükürmü.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Haziran 2024 #12 Gozukur neden gozukmesin? Harcama gecmisi diye bir sey var. Abin surekli bakiyeyle alisveris yapmiyorsa gorur rahatca. Artı 0 Eksi
Gozukur neden gozukmesin? Harcama gecmisi diye bir sey var. Abin surekli bakiyeyle alisveris yapmiyorsa gorur rahatca.
KS KS 12245 Uzman Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 172 Beğeniler 39 28 Haziran 2024 #13 Silinen üye dedi: Gozukur. Istese rahatça bakar harcama gec misinden. Genişletmek için tıkla... Peki harcama geçmişine bakmasa gözükürmü. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Gozukur. Istese rahatça bakar harcama gec misinden. Genişletmek için tıkla... Peki harcama geçmişine bakmasa gözükürmü.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Haziran 2024 #14 Silinen üye dedi: Şuraya harcadı diye gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Silinen üye dedi: Peki harcama geçmişine bakmasa gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Vahiy inmezse hayir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Şuraya harcadı diye gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Silinen üye dedi: Peki harcama geçmişine bakmasa gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Vahiy inmezse hayir.
KS KS 12245 Uzman Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 172 Beğeniler 39 28 Haziran 2024 #15 Silinen üye dedi: Evet. Vahiy inmezse hayir. Genişletmek için tıkla... O zaman iyi hocam abim zaten pek anlamaz harcama geçmişine bakmaktan o bakmazsa hattı değiştirirken söylerler mi ve nereden bakılıyor biliyor musunuz? Ve bir de faturasızdan faturalıya geçecek bunun bir önemi var mı? Hocam başınızı ağrıttım kusura bakmayın Aslında hat abimimim üzerine yani hat benim ben kendi telefonumda kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Evet. Vahiy inmezse hayir. Genişletmek için tıkla... O zaman iyi hocam abim zaten pek anlamaz harcama geçmişine bakmaktan o bakmazsa hattı değiştirirken söylerler mi ve nereden bakılıyor biliyor musunuz? Ve bir de faturasızdan faturalıya geçecek bunun bir önemi var mı? Hocam başınızı ağrıttım kusura bakmayın Aslında hat abimimim üzerine yani hat benim ben kendi telefonumda kullanıyorum.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Haziran 2024 #16 Sizin kendi bakiyenizse önemsemeniz gereken bir durum yok ki? Artı 0 Eksi
KS KS 12245 Uzman Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 172 Beğeniler 39 28 Haziran 2024 #17 Silinen üye dedi: Sizin kendi bakiyenizse önemsemeniz gereken bir durum yok ki? Genişletmek için tıkla... Ama hocam hattım şu an bimcel faturasız Vodafone faturalıya geçireceğim geçireceğim zaman yaşım 18'den düşük olduğu için ben yapamam o yüzden abim yapacak ve yaptığım alışverişi görmemesi gerek sizce görür mü? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sizin kendi bakiyenizse önemsemeniz gereken bir durum yok ki? Genişletmek için tıkla... Ama hocam hattım şu an bimcel faturasız Vodafone faturalıya geçireceğim geçireceğim zaman yaşım 18'den düşük olduğu için ben yapamam o yüzden abim yapacak ve yaptığım alışverişi görmemesi gerek sizce görür mü?
KS KS 12245 Uzman Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 172 Beğeniler 39 28 Haziran 2024 #19 Silinen üye dedi: Uğraşırsa görür. Genişletmek için tıkla... Mesele neye uğraşırsa hocam tahminimce abim direk hattı taşır gerisini bırakır ama neye uğraşırsa görür. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Uğraşırsa görür. Genişletmek için tıkla... Mesele neye uğraşırsa hocam tahminimce abim direk hattı taşır gerisini bırakır ama neye uğraşırsa görür.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Haziran 2024 #20 Silinen üye dedi: Mesele neye uğraşırsa hocam tahminimce abim direk hattı taşır gerisini bırakır ama neye uğraşırsa görür. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya girerse ve harcama gecmisine bakarsa gorur? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Mesele neye uğraşırsa hocam tahminimce abim direk hattı taşır gerisini bırakır ama neye uğraşırsa görür. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya girerse ve harcama gecmisine bakarsa gorur?