Çözüldü Mobil ödeme ile yapılan satın alma hat değiştirirken gözükür mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12245
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 583
  • Etiketler Etiketler
    hat
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

12245

Uzman
Merhaba, ben abimden gizli olarak abimin telefonundan TL ile harcama yaptım. Abim hat değiştirecek. Hat değiştirirken yaptığım satın alma görünür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer mobil ödeme faturaya yansıt olayı varsa ve sabir 12 ay taahhüt ödeme olarak ödüyorsa fatura fazla geleceği için "acaba neden fazla geldi" diyerek kontrol edecektir.

Uygulamaya girerse ve harcama gecmisine bakarsa gorur?
Ozaman iyiymiş hocam abim uygulamayla hiç uğraşmaz yani hattı taşırken görmez değilmi

@Silinen üye

Eğer mobil ödeme faturaya yansıt olayı varsa ve sabir 12 ay taahhüt ödeme olarak ödüyorsa fatura fazla geleceği için "acaba neden fazla geldi" diyerek kontrol edecektir.

Hocam hattımız faturasız ve hat abimin üzerine ama ben kullanıyorum yani hat taşınırken görebilir mi?@Drsağbırakmayan

Hocam müsait olduğunuzda cevaplayabilirmisiniz @SpAwN

Yok görünmez özel olarak detay istenmesi gerekli.

Çözüm
Yok görünmez özel olarak detay istenmesi gerekli.

Çok sağ olun hocam.

@SpAwN hocam hattı taşıdık ve SIM kartı açılmadan SIM kartını telefonuma taktım ve SIM kilitli diyor bu kötü bir şey mi yoksa normal mi benden pin kodu girmemi istiyor girmeli miyim?

Çok sağ olun hocam.

@SpAwN hocam hattı taşıdık ve SIM kartı açılmadan SIM kartını telefonuma taktım ve SIM kilitli diyor bu kötü bir şey mi yoksa normal mi benden pin kodu girmemi istiyor girmeli miyim?

Hayır. Normal olarak SIM kilit istiyor size verilen kartın arka veya ön yüzünde pin numarası olması lazım onu girin pin1 pin2 veya puk1 puk2 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…