Mobil operatör önerisi

Gabimaru

Başarılı
Yer
İstanbul
Samsun Çarşamba'da yaşıyorum ve bütün operatörlerin çekim gücü denk sayılır. Telekom ile olan taahhütümün bitmesine 3 aydan kısa bir süre kaldı, onun için operatörümü değiştirmek istiyorum. Önerileriniz neler?

Şahsen Turkcell'e de geçmeyi düşünüyorum, hem hediyeleri iyi, hem de GNÇ'nin avantajları var. Ama bilemiyorum, sözleşme bitimi bakarım. Ama yine de teşekkürler.

Vodafone'in yeni kullanıcılarına kampayaları var. 30gb lık aldım da ne kadar ödeyeceğimi unuttum. Daha alalı 1 ay olmadı, ama Turktelekom ve Turkcell'den daha ucuz. Çekim güçleri aynıysa bir mağazasına gidip sor istersen.

İnternet hızı bakımından sansüronline daha iyi arkadaşım kullanıyo ama aylık 400-500 ₺ ödersin öte yandan ben vodafone kullanıcısıyım aylık 200-250 ₺ arası bir rakam ödüyorum 20 gb internet 1000dk 1000sms ek olarak vodafonenet müşterisiyim her internetim kesildiğinde tarafıma 10 GB 1 haftalık ücretsiz internet tanımlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…