Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
2-3 gün önce bir gece ansızın bütün Instagram hesaplarım kapanınca yeni bir Gmail ile yeni bir hesap oluşturdum. Dün akşam kapanan hesaplardan birinin itirazı kabul olup hesap geri açılınca ona giriş yapmak istedim. Ne olur ne olmaz diyerek hesabımdan çıkış yaptım, ayarlardan uygulama verilerini sıfırladım, VPN ile girdim. Tek amacım bu hesabın kullanıcı adını değiştirip yeni hesabımda kullanmaktı. Hesaba girdim, adını değiştirdim ve çıktım. Sonrasında tekrar aynı şeyleri yapıp bu sefer VPN kapatarak yeni hesabıma giriş yapacaktım ki ne göreyim? Giremedim hesaba. Şifrem doğru olmasına rağmen şifre yanlış diye hata verdi. Ama şifrem doğru, eminim.

Screenshot_20250911_023213_Instagram.webp

Bu arada aynı şifre ile farklı cihazlardan ve tarayıcı üzerinden görebiliyorum, sadece kendi telefonumdaki Instagram uygulamasında girilmiyor.

Neyse hadi dedim, şifreyi sıfırlayayım, o da olmadı. Şifre sıfırlamak için e-posta geliyor, kodu giriyorum ve bomboş bir uyarı veriyor.

Screenshot_20250911_023122_Instagram.webp

(Olayın özeti: Hesabıma giriş yaparken şifrem doğru olmasına rağmen yanlış diyor ve girilmiyor. Başka cihazlarda sorunsuz girilirken telefon uygulamasından girilmiyor.)

Yani hiçbir şekilde uygulamadan hesabıma giremedim. Ayarlardan verileri sıfırladım, silip yükledim, başka cihazdan şifremi değiştirdim ancak olmadı. Giremiyorum bir türlü. Şimdilik bug yuvası AeroInsta indirdim o şekilde girebildim ancak çözüm yolu lazım, orijinal uygulamayı kullanmak istiyorum.

Telefonum Samsung S24 FE, OneUI 7, Android 15.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihaz bir süreliğine engelleniyor olabilir, 1-2 gün bekleyip VPN olmadan giriş yapmayı deneyin.
Konuyu tekrar hortlatmış oluyorum ancak 3 aylık süreci kısaca özetlemek istiyorum.

Konu mesajında da yazdığım gibi, orijinal uygulama hiçbir şekilde çalışmıyordu. Benim telefondan başka hesaplara, başka telefonlardan da benim hesaba girerken hiçbir sorun yok ancak ne zaman kendi telefonumdan kendi hesabıma girmeye çalışsam "şifre yanlış" hatası veriyordu. Bir sürü farklı yöntem denedim, şimdi ise son çare olarak telefonu sıfırlıyorum.

ADB kullanarak Meta (Facebook/Instagram) ile ilgili her şeyi temizlemeyi, şifre yerine doğrulama koduyla giriş yapmayı, Play Store yerine Aptoide gibi mağazalardan indirmeyi, VPN/DNS değiştirmeyi; kısacası aklınıza gelebilecek bütün yöntemleri denedim. Şimdi Smart Switch ile cihazımı bilgisayara yedekliyorum, birazdan ise sıfırlayacağım. Gelişmeleri birkaç saat sonra yazarım.

Güncelleme: Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca sorun düzeldi.
Cihaz bir süreliğine engelleniyor olabilir, 1-2 gün bekleyip VPN olmadan giriş yapmayı deneyin.
Konuyu tekrar hortlatmış oluyorum ancak 3 aylık süreci kısaca özetlemek istiyorum.

Konu mesajında da yazdığım gibi, orijinal uygulama hiçbir şekilde çalışmıyordu. Benim telefondan başka hesaplara, başka telefonlardan da benim hesaba girerken hiçbir sorun yok ancak ne zaman kendi telefonumdan kendi hesabıma girmeye çalışsam "şifre yanlış" hatası veriyordu. Bir sürü farklı yöntem denedim, şimdi ise son çare olarak telefonu sıfırlıyorum.

ADB kullanarak Meta (Facebook/Instagram) ile ilgili her şeyi temizlemeyi, şifre yerine doğrulama koduyla giriş yapmayı, Play Store yerine Aptoide gibi mağazalardan indirmeyi, VPN/DNS değiştirmeyi; kısacası aklınıza gelebilecek bütün yöntemleri denedim. Şimdi Smart Switch ile cihazımı bilgisayara yedekliyorum, birazdan ise sıfırlayacağım. Gelişmeleri birkaç saat sonra yazarım.

Güncelleme: Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm