Şu anda bilgisayarı wake on lan üzerinden başlatabiliyorum aynı ağdayken ama bunu mobil veride de yapmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda bilgisayarı wake on lan üzerinden başlatabiliyorum aynı ağdayken ama bunu mobil veride de yapmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?
Nasıl becerdin?Yapamazsın. Ayrıca onu kullanmanı tavsiye etmiyorum bazen hatalı başlangıçtan pcne format atmak zorunda kalıyorsun. Bir kez başıma geldi daha sonra buradan da birinin başına geldi o günden beri kullanmıyorum. Mavi ekran yersin hiçbir şekilde açılmıyor bir daha PC format yemeden.
Dostum nasıl becerdin diye bir şey yok. Ben de 1 yıl kullandım sonrasında aynı şekilde açmak istediğimde bozuldu. Başınıza geldiğinde anlarsınız.Sürekli açık kalan Raspberry Pi gibi bir şey ile kendine sunucu kurup aradaki mantık için iletişim kurabilirsin. Ben yapacağım yakın zamanda.
@Michael MYERS Wake on Lan özelliği bilgisayarını nasıl bozdu merak ettim. Ben de kullanıyorum da![]()
Bence tesadüf olmuş senin olay hocam. Wol dışı bir problem yaşamışsın. @Michael MYERS
Umarım başımıza gelmez diyelimben sana kötü bir şey demek istemedim.
Yapamazsın. Ayrıca onu kullanmanı tavsiye etmiyorum bazen hatalı başlangıçtan pcne format atmak zorunda kalıyorsun. Bir kez başıma geldi daha sonra buradan da birinin başına geldi o günden beri kullanmıyorum. Mavi ekran yersin hiçbir şekilde açılmıyor bir daha PC format yemeden.