Mobilde Microsoft Edge kullanılır mı?

@Surface Area, Sileyim o halde. Arayüzü vs. de hoşuma gitmişti. Microsoft yine yapacağını yapmış.

Mis gibi Brave var mobilde. Ben Firefox-Brave arası gidip geliyorum.
Denemiştim ama pek alışamadım nedense arayüzüne. Bir kere daha şans vereyim. O kadar kişi önermiş.

Speedometer'da normal Chromium'a göre çok daha düşük sonuç alıyordu.
Varsayilan olarak bazi gizlilige zarar verebilecek JavaScript JIT WebGL gibi performansi etkileyen araclari kapattigi icin oyle ayarlardan geri acabilirsiniz.
Ben stabilite sorunu yaşamıyorum 148 sürümü şu anki. Tek eksiği YouTube reklamını engellemiyor. Çeviri de yok, ekleniyordur muhtemelen de bakmadım.
Ayarlardan kendi reklam engelleyicisini kapat sonra gelismis ayarlardan eklenti destegini acip uBlock origin lite yukle chrome magazasindan her seyi engelliyor boyle bilgisayardaki gibi.

Ayarlardan kendi reklam engelleyicisini kapat sonra gelismis ayarlardan eklenti destegini acip uBlock origin lite yukle chrome magazasindan her seyi engelliyor boyle bilgisayardaki gibi.
Lite sürümünü sevmiyorum. Genelde uygulamadan giriyorum zaten çok problem değil. Tabii şunun gibi sonuç çıkmadıkça:

Lite sürümünü sevmiyorum. Genelde uygulamadan giriyorum zaten çok problem değil. Tabii şunun gibi sonuç çıkmadıkça:
Eki Görüntüle 257626
Her türlü uygulama içindekinden daha iyi oluyor, tavsiye ederim. Bilgisayarda lite olanı da olmayanı da denemiştim, şu an normali yüklü ama aralarında bir fark görmedim açıkçası telefondaki lite ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…