Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 14 Mart 2024 #1 Forumu İngilizce kullanıyorum. Mobildeki anasayfa, Türkçe olana göre butonlar yanlış/kötü konumlandırılmış. Düzeltilmeli. Sürprizbozan: Türkçe Sürprizbozan: İngilizce Artı 0 Eksi
Forumu İngilizce kullanıyorum. Mobildeki anasayfa, Türkçe olana göre butonlar yanlış/kötü konumlandırılmış. Düzeltilmeli. Sürprizbozan: Türkçe Sürprizbozan: İngilizce
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.046 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.331 14 Mart 2024 #2 Zaten öyle değil mi? Sığmadığı için alta atıyordur.
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 14 Mart 2024 #3 Vavien. dedi: Zaten öyle değil mi? Sığmadığı için alta atıyordur. Eki Görüntüle 26142 Genişletmek için tıkla... Bu da olası. Benim cihazda forumun dili Türkçe iken Yeni Mesajlar ve Konu Oluştur altta kalıyor ki öyle daha güzel bence.
Vavien. dedi: Zaten öyle değil mi? Sığmadığı için alta atıyordur. Eki Görüntüle 26142 Genişletmek için tıkla... Bu da olası. Benim cihazda forumun dili Türkçe iken Yeni Mesajlar ve Konu Oluştur altta kalıyor ki öyle daha güzel bence.
99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 14 Mart 2024 #4 Silinen üye dedi: Türkçe iken Yeni Mesajlar ve Konu Oluştur altta kalıyor ki öyle daha güzel bence. Genişletmek için tıkla... Daha güzelse neden değiştirilmesini istiyorsun ki... Benim hatam, İngilizce olanın düzeltilmesini istiyormuşsun
Silinen üye dedi: Türkçe iken Yeni Mesajlar ve Konu Oluştur altta kalıyor ki öyle daha güzel bence. Genişletmek için tıkla... Daha güzelse neden değiştirilmesini istiyorsun ki... Benim hatam, İngilizce olanın düzeltilmesini istiyormuşsun
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.046 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.331 14 Mart 2024 #5 Aynı satirdayken çok yapışık olması kötü duruyor diyorsanız margin-right konulur.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 14 Mart 2024 #6 Vavien. dedi: Aynı satirdayken çok yapışık olması kötü duruyor diyorsanız margin-right konulur. Genişletmek için tıkla... Butonların bulunduğu div'e width %100 verilir, flexbox verilir, gap 0.25rem yapılır. Başlığa margin-right vermeye gerek yok. Ya da bu div'in de bulunduğu ana div'e flexbox ve space-between verilir vs vs. Son düzenleme: 14 Mart 2024
Vavien. dedi: Aynı satirdayken çok yapışık olması kötü duruyor diyorsanız margin-right konulur. Genişletmek için tıkla... Butonların bulunduğu div'e width %100 verilir, flexbox verilir, gap 0.25rem yapılır. Başlığa margin-right vermeye gerek yok. Ya da bu div'in de bulunduğu ana div'e flexbox ve space-between verilir vs vs.