5707

Başarılı
Makaleler
4
Steam'den Stardew Valley'i satın almıştım ve çok az oynamıştım. Mobilden oyun deneyimi nasıl olur? Kayıtlarımı yerel dosyalardan aktarabilir miyim? Bilgisayarım tamirde, bir süre gelmeyecek.

Yerel dosyaları bilgisayardan aktarırsanız çalışır fakat Steam ile senkronize olur mu bilmiyorum denemedim hiç.

Son düzenleme:
Sürüm farkı dışında standart kayıtlar uyumludur. (mobil tarafta yatağa yatmadan da save alınabiliyor. Standart kayıt yatağa yatınca alınan kayıt.)
Mobilde oyunu oynaması rahat. Ben oynarken sorun yaşamadım.

Steam'den Stardew Valley'i satın almıştım ve çok az oynamıştım. Mobilden oyun deneyimi nasıl olur? Kayıtlarımı yerel dosyalardan aktarabilir miyim? Bilgisayarım tamirde, bir süre gelmeyecek.

Uzun süre mobilde oynadıktan sonra bilgisayara aktardım. Save sorunsuz çalıştı Steam ile senkronize de oldu.

Az önce mobilde eski sürüm bir kayıt dosyasını geri yükledim. Kısaca sürüm konusunda sıkıntı olmuyor. Üsttekiler de platform sorunu olmadığını belirtti zaten. Sonuç olarak sürüm ve platform farkı olmaksızın dosya konumuna kaydettiğiniz her kayıt dosyasını açıp oynayabilirsiniz.

Mobildeki dosyaları direkt aktarabiliyorsunuz. Oyunun mobil ve PC versiyonu arasında hiç fark yok neredeyse. Sadece Mobile biraz daha geç geliyor sürümler.