Mobile Legends BB Irkçılığı

Livvaa

Başarılı
Merhabalar dostlar, kısacası sizlere bahsi geçen oyundaki anlam veremediğim bir yasaklamayı size anlatmak istiyorum.

Sıralı maç esnasında takım arkadaşlarından bir tanesi "Özgür Filistin" kullanıcı adı ayalarmış ve sohbet alanına da aynı şekilde "Özgür Filistin" yazdı. Tabii ki yazabilir herkesin görüşüne saygımız var, bazı şeylerde de bazen sessiz kalmamak gerekiyor bu başka bir konu. Her neyse bende "Özgür Doğu Türkistan" yazdım sohbet alanına ve maç sonunda beni 2 gün boyunca 14 maçlık sohbette men etmişler. Gerekçesi "Uygunsuz Sohbet" denilenerek beni bildiğiniz sohbetten men etmişler.

Diğer "Özgür Filistin" yazan arkadaş ile iletişime geçtim ona bu şekilde uyarı veya ikaz gelmemiş. Kısacası bu MBLL denen LOL çakması "Özgür Doğu Türkistan" ırkçılığı yapıyor. Oyun kurallarında buna dair bir detaya da yer verilmemiş. Bu şekilde "Mobile Legends Bang Bang" platformunun Doğu Türkistan'a karşı ırkçı olduğunu da bu şekilde duyurmak istedim. Daha önce buna benzer olaylar yaşayanlar varsa, beni lütfen yeşillendirsin.

Sevgili dostlar, cevaplarda birbirimizin görüşlerine saygı duyalım ve polemiğe girmeyelim. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukla çocuk olmayın ya. Oyun bu. Oynayıp geçin birisi ML'de saçma bir oyun içinde siyasi slogan atıyor diye Orta Doğu'da kartlar yeniden dağıtılmayacak. Çok komik geldi bana bu konu. Çocukça.

Eğer okuma ve anlama beceriniz oldukça iyiyse analitik bir yorum beklerim sizden. Nitekim dışlanma, ırkçılık gibi terimler ne zamandan beri "siyasi"? Dört duvar hücrelerinizden çıkarak dünyadaki gerçekleri görüp aynı zamanda Türkçeyi iyi okuyup anlama ve yorumlama gibi temel eğitimi kendinize katmanızı tavsiye ederim. Hala komik geliyorsa bu konu size başka söyleyebileceğim söz yok bu şekilde benim size dört duvarlı hücrede sağlıklı kalmanız demek düşer.

Çin yapımı olduğu için normal sanki. Hem orijinali dururken niye bu iğrenç çakmayı oynarsınız ki? Wild Rift kat kat daha iyi bu çöpten.
Eki Görüntüle 121139

Çin menşeli bir platform olmasına rağmen, Türkiye'de hizmet veren, Türkiye sunucularına sahip ve Türkiye'de Gaming in Turkey Ajansı ile faaliyet gösteren bir şirketten bahsediyoruz. Bu ofiste çalışanlar, şirketin sahibi ve Türkiye sunucularındaki oyunun iç güvenliğini sağlayan kişiler Türk olduğu için, sohbet yasağı gibi yaptırımları uygulayanlar da doğrudan Türk çalışanlar oluyor. Buna rağmen böyle bir sohbet engelinin getirilmesi düşündürücü.

Son düzenleme:
Insanlarin para icin yapmayacagi sey yok ki.

Botun attığı ceza ile adamlarin alakasi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…