Mobile Legends hakkında bilinmesi gerekenler nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Michael MYERS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
Harita, rotasyon bilgileri gerekiyor. Ondan sonra, ana koridorunuza karar verin. En son mainleyeceğiniz karakterin skillerine, Pro playerlarına vs bakın. Buildlerini öğrenin.

MOBA oyunları, oynaya oynaya izleye izleye öğreneceğiniz bir türdür. Bu da ciddi bir vakit ister. Belirli bir süre sonra, oyunu ciddi derecede oynamaya başlayınca, sizinle aynı yerde sizin gibi oynamayan insanları görüp tilt olmak var. LoL'ü bu yüzden bıraktım.

Zamanında sadece Ruby oynaya oynaya çıkmıştım ben, Ruby oynayabilirsen öneririm. Acayip kırıktı zamanın zamanesinde.

Hayatımda ilk defa MOBA oyunu oynuyorum. Günde bir iki maç atıp çıkıyorum. Şu an yaptığım tek şey rastgele skillere falan basmak etrafta canavarlar falan var onları kesmek.

Ne bilmem lazım?
Mobile Legends yerine Wild Rift başla bence çok daha iyi ML çöpüne kıyasla. PC'ye kıyasla ikisi de kötü ama yine WR daha oynanılabilir.
Nasıl daha iyi oynarım konusuna gelirsek MOBA'da gelişmek için eşyaları, koridorları, şampiyonları, eşleşmeleri, farm yapmayı öğrenmen lazım. Bunun için de çok oynaman gerekiyor. Zaten ML ve WR LoL PC'den kat kat daha kolay o yüzden temeli kavradıktan sonra rahat rank atlarsın.

MLBB oynamaya devam edeceksen temel olarak minyon kaçırmaman, rakibe göre düzgün bir eşya seti dizmen ve karakterlere bağlı olarak yeteneklerin özelliklerini öğrenmen gerekiyor, elbette haritaya bakmayı da unutmamalısın.

MLBB oyununa rework geldikten sonra bir dâhâ oynamamayı tercih ettim, oyunun oynanışının hızlı olması sebebiyle sildim.

Moba oynamaya yeni başlamışken MLBB yerine Wild Rift oynamanı öneririm, kanaatimce MLBB'ye göre dâhâ adil ve stratejik bir oyun olsa da düşük liglerdeki eşleştirme sistemi hatta eşleştirme sistemi direkt kusurlu diyebilirim.

Hocam herkes aşağı yukarı aynı şeyi yazmış.
Örnek bir matchup üzerinden anlatsanız daha iyi olurdu bence, yoksa çok havada kalıyor bu anlatılanlar yeni başlayan birisi için.
Mesela karşında Warwick var; can çalması yüksek ve dayanıklı bir şampiyon. Sen de Fiora oynuyorsun ve onun iyileşmesini azaltmak için Ağır Yara eşyası alıyorsun gibi bir örnek üzerinden anlatmak daha net olur.”

Genel bir tabir ile yazdım, oyunun detayına inersek eleştiriler çok uzar.
Anlat bakalım tank kahramanına nasıl set dizeceğimizi, Warwick'i örnek olarak vermesi kolay tâbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…