Çözüldü ModDB'deki Turk-Layf modu virüslü müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Az önce görüp denemek istedim ama sanki mod çalışmıyor, fare dönmemekte ısrar ediyor. Sorunuza gelirsek, evet indirmenizde hiçbir sakınca yok güvenli.

Birisi önerdiyse bilmem ama birisi üstünde oynayana kadar bu modu kulak sağlığınız ve farenizin ömrü açısından tavsiye etmiyorum.
ModDB'de olan dosyalar %99 virüs içermez. Bu modu yayıncılar da oynamıştı. Problem çıkmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce görüp denemek istedim ama sanki mod çalışmıyor, fare dönmemekte ısrar ediyor. Sorunuza gelirsek, evet indirmenizde hiçbir sakınca yok güvenli.

Birisi önerdiyse bilmem ama birisi üstünde oynayana kadar bu modu kulak sağlığınız ve farenizin ömrü açısından tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
biraz geç oldu kusura bakmayın. Half life'ta fare dönmeme gibi sorunlar çıkıyorsa half-life ayarlarından raw mouse girişi ile ilgili birşet olacak onu açınca düzeliyor. Bende blue shift'de oluyodu bunda da olur heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…