Modem arayüzündeki "ping yerel domain 4/0" hatası

vloxsy

Gelişen
Merhaba,

Yerel etki alanımda ping testi yaparken 4/0 hatası alıyorum. Bu durum, ağ bağlantımda sorun olduğunu gösteriyor gibi görünüyor, ancak tam olarak neyin neden olduğunu çözemedim. Hata mesajını aldığımdan beri ağ bağlantımda kesinti yaşanıyor, oyunlarda sürekli drop giriyor. İnternet hızımda ve Ping'de bir sıkıntı yok. Bu hatayı çözebilmek için izlemem gereken adımlar hakkında yardım talep ediyorum.

@Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedenini çözemediğim bir olay. TürkNet üzerinde de TürkTelekom üzerinde de aynısını diyor. Sağlayıcılardan kaynaklandığını düşünüyorum.

Katılıyorum, bugün arayıp sorunuzu çözdük dediler ama sorun hala devam ediyor servis sağlayıcısına durumu da anlatamıyorsun hızınız da bir problem görünmüyor diyorlar

Katılıyorum, bugün arayıp sorunuzu çözdük dediler ama sorun hala devam ediyor servis sağlayıcısına durumu da anlatamıyorsun hızınız da bir problem görünmüyor diyorlar

Ben de bugün son zamanlardaki kopma ve ping probleminden ötürü bir kendim bakayım dedim ve aynı sorunla karşılaştım. Bende 4/0 yurt içi siteye ping atılamıyor diyor. Sorunu çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…