AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 26 Haziran 2025 #1 TürkNet kullanan bir akrabam var. Onda test olarak telefonumdan değiştirdim ve oldu. Aynısını Kablonet'de modem arayüzünden yaptım, bir kısıma kadar işe yaradı. Peki neden?
TürkNet kullanan bir akrabam var. Onda test olarak telefonumdan değiştirdim ve oldu. Aynısını Kablonet'de modem arayüzünden yaptım, bir kısıma kadar işe yaradı. Peki neden?
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 26 Haziran 2025 #2 Her operatör DNS değiştirerek engel aşmayı desteklemiyor. TurkNet'te bu kolayca sağlanıyorken diğer operatörlerde daha zor olabiliyor.
Her operatör DNS değiştirerek engel aşmayı desteklemiyor. TurkNet'te bu kolayca sağlanıyorken diğer operatörlerde daha zor olabiliyor.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 26 Haziran 2025 #3 Üçlü çete DPI engellemesi kullanıyor. Diğer firmalar DNS engellemesi bazı firmalar ise hiçbir şey kullanmıyor.
Üçlü çete DPI engellemesi kullanıyor. Diğer firmalar DNS engellemesi bazı firmalar ise hiçbir şey kullanmıyor.