Modem ve Access Point önerisi

Ortada şu kadar para diyebileceğim bir durum yok ancak uygun olması önceliğimdir. Güncel dual band iyi bir modem ve sorunsuz şekilde aldığımız hızı 2 kat üste taşıyabileceğimiz bir Access Point gerekiyor. Switch ile çatıda dağıtıyorduk ancak ethernet üzerinden bir cihaz eklendiğinde hız otomatik olarak ikiye bölünüyordu bunu istemiyoruz. Wi-Fi yine dual band olursa iyi olur.

Teşekkürler.

Hızın ikiye bölünmesi durumunu anlamadım. Switch olarak ne kullanıyordunuz? Direkt mesh sistem de bakabilirsiniz. Çoğunu router olarak da kullanabiliyorsunuz.

Hızın ikiye bölünmesi durumunu anlamadım. Switch olarak ne kullanıyordunuz? Direkt mesh sistem de bakabilirsiniz. Çoğunu router olarak da kullanabiliyorsunuz.

Vallahi inanın hangi Switch'i kullandığımızı hatırlamıyorum ancak 2011'lerden kalma olduğunu söyleyebilirim. Mesh sistem fark etmez, şu anda 1 adet Keenetic speedster + omni DSL ile düşünüyorum.

Amacımız interneti 4. katta da 2. katta da en performanslı haliyle kullanabilmek. İki tarafta da Dual band olsa iyi olur ama bilemiyorum, belki 2X speedster yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…