Modeme yakın kablosuz mouse da parazitlenme oluşur mu?

carlsbergg

Çalışkan
Selam, kablosuz mouse siparişi verdim ve bilgisayar kasası ile modem birbirine yakın, fazlaca kopma vesaire oluşur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesiz bir kablosuz farem var durduk yere sekiyor ve kesiliyordu. Modem bilgisayara çok yakın, çözebilmek adına; pil değiştirdim, USB çıkışı değiştirdim, yazılımsal önlem almayı denedim kesilmedi. Modemin yerini değiştirmek haricinde ne yazıyorsa yaptım kısaca en son M185'i tamir edip ona döndüm sorun ortadan kalktı.

Genelde kopma sorunları ilk başta yakın modem dolayisiyla oluyor. Aldığınız farede uzatma kablosu varsa onunla kullanıp sorun olursa çözebilirsiniz.

Selam, kablosuz mouse siparişi verdim ve bilgisayar kasası ile modem birbirine yakın, fazlaca kopma vesaire oluşur mu?

Arada nadirde olsa oluyor kasam daha yakın modem var yakındada ama yine de bazen oluyor. Kopma değil de kasma tarzı.

Odamda 2'şer tane 2.4GHz klavye, fare ve kulaklık var. Üstüne yönlendiricimde de 2.4 GHz açık. Bir kere bile kopma yaşamadım. Bunların üstüne odadaki Bluetooth ile çalışan diğer ürünleri de saymıyorum.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum, bir şey olacağını sanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dongle'i uzatma ile kullanip masaya koyarsaniz gecikme vs. minimum derecede olur. Hangi fare?
Dareu A950gm,uzatma aparatı yok diye biliyorum .

Genelde kulaklıklarda daha çok oluyor. Hadi oldu diyelim. Modemin 2.4 GHz bağlantısını kapatırsanız çözülüyor sorun.
Hocam 2.4 ghz bağlantısı nasıl kapanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…