Enesxcd06 Çalışkan Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 31 Beğeniler 4 23 Ekim 2025 #1 Arkadaşımın Riot hesabında IP mi gördüm ve haliyle rahatsız oldum. Bazı yerlere sorduğumda modemi aç kapa yapmak IP değiştiriyormuş doğru mu? Son düzenleme: 23 Ekim 2025
Arkadaşımın Riot hesabında IP mi gördüm ve haliyle rahatsız oldum. Bazı yerlere sorduğumda modemi aç kapa yapmak IP değiştiriyormuş doğru mu?
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.496 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.088 Yer İstanbul 23 Ekim 2025 #11 Enesxcd06 dedi: Arkadaşımın Riot hesabında IP mi gördüm ve haliyle rahatsız oldum. Bazı yerlere sorduğumda modemi aç kapa yapmak IP değiştiriyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Doğru CS 1.6 döneminde ip ban yediğimde modemi kapa aç yapıp adımı da mahmut diye değiştirirdim. Artı 0 Eksi
Enesxcd06 dedi: Arkadaşımın Riot hesabında IP mi gördüm ve haliyle rahatsız oldum. Bazı yerlere sorduğumda modemi aç kapa yapmak IP değiştiriyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Doğru CS 1.6 döneminde ip ban yediğimde modemi kapa aç yapıp adımı da mahmut diye değiştirirdim.