Modemin arızalı olduğunu nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

seeraddar

Yetkin
30 download 12 upload alıyorum, bana söylenen değerlerin çok altında. Temsilci ile görüştüm, testler falan yaptı. Sonra talep açtığını, teknik ekibin beni arayacağını söyledi. Modemden kaynaklı diye düşünüyorum, bunu anlamanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınız ve paketiniz nedir? Farklı bir modem denemeniz lazım modem ile alakası olup olmadığını anlamak için.

ISP ne? Modem ne? Altyapı ne? Paket ne? Hat değerleri iyi değil muhtemelen...

Telekom altyapısı var, paket 100 download 20 upload, altyapımız bu hızı destekliyor.

Modem: ZTE Home gateway Zxhn Η1601,
İnternet Vodafone, paket 100 download 20 upload.

Modem arayüzüne girip xDSL istastiklerini atabilir misin? Başka modemle denedin mi?

Başka modemim yok. "xDSL" dediğiniz şeyi de arayüzde bulamadım.
Ah, söylemeyi unutmuşum. ZTE modemlerin arayüzü bayağı karışık. Bunu hatırlatmalıydım! WAN var mı peki?

Ah, söylemeyi unutmuşum. ZTE modemlerin arayüzü bayağı karışık. Bunu hatırlatmalıydım! WAN var mı peki?
Hocam ben mahvettim! Yerel ağ> WLAN> WLAN kablosuz ağ yapılandırması bölümünde, 2.4g açık 5g kapalı duruyordu, bende 5g yi açtım. Şuan tamamen bağlantım gitti. Geri kapattım ama düzelmedi, ne yapayım?

İfadeler: 144
Teknik desteği ara. Onlar halletsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-28 202049.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…