192.168.1.1'i deniyorsanız giremezsiniz ne yazık ki. IP şu; 192.168.2.1
Bir de hocam, modeme bağlı olan kabloyu çıkarıp direkt bilgisayarınıza takma olanağınız var mı? Lan portuna takılıymış gelen kablo. Bu yüzden büyük ihtimalle 5650, AP modunda çalışıyor.
Bir de hocam, modeme bağlı olan kabloyu çıkarıp direkt bilgisayarınıza takma olanağınız var mı? Lan portuna takılıymış gelen kablo. Bu yüzden büyük ihtimalle 5650, AP modunda çalışıyor.
Efendim siteye ulaşılmıyor bide pcden cmd ile ıpye bakılıyor ya baktım normalde işte 192...... Gitmesi ferekir hiç birşey yok napmışlar çakma ürünmü getirmişler
PC'ye takamam modem uzakta maalesef ki odamdan çok uzakta değil de kablo getiremem
Efendim siteye ulaşılmıyor bir de PC'den CMD ile IP'ye bakılıyor ya baktım normalde işte 192.... Gitmesi ferekir hiçbir şey yok napmışlar çakma ürünmü getirmişler
Unutmuşum hocam, sizin modem Access Point modunda çalıştığından bu IP adresleri ile giriş yapamazsınız. CMD'ye "Ipconfig" yazın ve "Default Gateway" yazan yerdeki IP adresi ile giriş yapın.
Birde hocam, mümkünse bir yakınınızın laptopu ile direkt modeme giren kabloyu takmayı deneyin. Eğer sıkıntı modemdeyse tespit ederiz.
Unutmuşum hocam, sizin modem Access Point modunda çalıştığından bu IP adresleri ile giriş yapamazsınız. CMD'ye "Ipconfig" yazın ve "default gateway" yazan yerdeki IP adresi ile giriş yapın.
Bir de hocam, mümkünse bir yakınınızın laptopu ile direkt modeme giren kabloyu takmayı deneyin. Eğer sıkıntı modemdeyse tespit ederiz.
192.168.5.1 diyor yazıyorum yine site ulaşılaması diyor bir de efendim bu dediğim sorun her gün olmuyor en iyi 60ms ama sık internet kötüleşip oyunlar ping 500ms e kadar çıkıyor YT videosunu zor açıtığı oluyor.
192.168.5.1 diyor yazıyorum yine site ulaşılaması diyor bir de efendim bu dediğim sorun her gün olmuyor en iyi 60ms ama sık internet kötüleşip oyunlar ping 500ms e kadar çıkıyor YT videosunu zor açıtığı oluyor.
Hocam, dediğim gibi gelen internet kablosunu direkt bilgisayara takıp test etseniz iş çok kolaylaşacakta ama takamayacak durumdaymışsınız. Cihaza yoğunluk binince mi internet yavaşlıyor? Birde her gün olmuyorsa sıkıntı büyük ihtimalle modemden değildir. Sıkıntı büyük ihtimalle ISS'ye yük binince diğer kullanıcılara hızı eşit dağıtmak için sizlerden hızı kesmesidir.
Hocam, dediğim gibi gelen internet kablosunu direkt bilgisayara takıp test etseniz iş çok kolaylaşacakta ama takamayacak durumdaymışsınız. Cihaza yoğunluk binince mi internet yavaşlıyor? Birde her gün olmuyorsa sıkıntı büyük ihtimalle modemden değildir. Sıkıntı büyük ihtimalle ISS'ye yük binince diğer kullanıcılara hızı eşit dağıtmak için sizlerden hızı kesmesidir.
Hocam, bence masrafa gerek yok. Yakınlarınızda bir laptop benzeri bir şey varsa ödünç alıp test etseniz daha iyi olur. Ayrıca modeme giren kabloyu direkt bilgisayara takacaksınız.
Hocam, bence masrafa gerek yok. Yakınlarınızda bir laptop benzeri bir şey varsa ödünç alıp test etseniz daha iyi olur. Ayrıca modeme giren kabloyu direkt bilgisayara takacaksınız.