Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Çekirdekten kısmışlar çaktırmadan. Hangi mod paketini kullanacaksınız?
Çekirdekten kısmışlar çaktırmadan. Hangi mod paketini kullanacaksınız?
- Makaleler
- 10
Daha önce benzer bir makineyle ATM10 çalıştırabildim. Beni 2 çekirdek olması ve hostingin çok bilinmemesi düşündürüyor. Mümkünse 4 çekirdek bakın. Bunlar işlemciyi olabildiğince bölüp, işlemci adıyla sunucuyu satıyorlar gibi. Ben Keyubu ve Batihost kullanıyorum. Kişisel hobi sunucum Keyubu'da, Minecraft sunucum ise Batihost'ta.
Birazcık uğraştırır ama tamamen ücretsiz şekilde Oracle Cloud üzerinden VPS alabilirsin. 4 çekirdek ARM işlemci ve 24 GB RAM sunuyorlar, üstüne eklemek istersen paralı tabi. Ayrıca bu sunucuyu kullanarak VPN sunucusu da kurdum kendime gayet işe yarıyor tavsiye ederim zahmete değer.
Modlu sunucu için kullanmıştım bende gayet iyi fakat hesabınızı rastgele kapatabiliyorlar. Bunu kullanıcaksanız dünyayı düzenli olarak yedeklemenizi öneririm.Birazcık uğraştırır ama tamamen ücretsiz şekilde Oracle Cloud üzerinden VPS alabilirsin. 4 çekirdek ARM işlemci ve 24 GB RAM sunuyorlar, üstüne eklemek istersen paralı tabii. Ayrıca bu sunucuyu kullanarak VPN sunucusu da kurdum kendime gayet işe yarıyor tavsiye ederim zahmete değer.
Evet maalesef orası doğru, ayrıca depolama alanı da sınırlı bayağı. Ama dediğim gibi hem Minecraft için bayağı iyi hem de farklı uygulamalar için de rahatlıkla kullanabilirsiniz.Modlu sunucu için kullanmıştım bende gayet iyi fakat hesabınızı rastgele kapatabiliyorlar. Bunu kullanıcaksanız dünyayı düzenli olarak yedeklemenizi öneririm.
Modlu sunucu için kullanmıştım bende gayet iyi fakat hesabınızı rastgele kapatabiliyorlar. Bunu kullanıcaksanız dünyayı düzenli olarak yedeklemenizi öneririm.
Oracle ile uğraşmak istemiyorum. Keyubu'dan alacağım sanırım yardım eden herkese teşekkürler