Modlu Windows 10'a güncelleme geldi

Denetleme yapınca mı geldi? Yoksa kendi kendine mi? Her modlu Windows'un güncellemesi kapalı olmuyor. Güncelleme denetlemesi yaptıysan durum normal diyebiliriz.

Denetleme yapınca mı geldi? Yoksa kendi kendine mi? Her modlu Windows'un güncellemesi kapalı olmuyor. Güncelleme denetlemesi yaptıysan durum normal diyebiliriz.

Denetleme yapmadım. Bilgisayarı açtım ve direkt olarak güncelleme karşıma çıktı.

@X99 Hocam veri/hesap çalınma gibi bir olay yok.

İfadeler: X99
Sürüm güncellemesi mi yoksa güvenlik güncellemesi mi?

Tamam windows sürümünü yükseltmeye çalışıyor. InControl yüklersen bir daha yapamaz

Denetleme yapmadım. Bilgisayarı açtım ve direkt olarak güncelleme karşıma çıktı.

@X99 hocam veri/hesap çalınma gibi bir olay yok.

Bir şey olmaz, en fazla gereksiz araç ve gereçler aktif olur, onları başlat ayarlarından disabled yaparsın. Bir de telemetry hizmetleri Full çalışır. Güncelleme denetlemeyi, hey key lochal machine kısmından, reg dosya ile kısıtlayıp devre dışı bırakın. ChatGPT'ye sorun, adım adım tarif eder, benim dosyalara ulaşamadığım için iletemiyorum. Ya da lncontrol ile engelleyin.

Senin Windows tam modlanmamış, arama çubuğunda görsel var. Merdiven altı kaçakcılık yapan birisi modlamış sanki @Morthunel

Son düzenleme:
Ben yapmaya çalıştım. Hata falan mı yapmışım? Virüs bulaşma olayı var mı? @Trina

Hata yok, yüzeysel olarak yapmışsın, tam modlanmamış. Sorun yaşamazsın. Güncelleme olayını kalıcı olarak modlamak kolay değil, ellerine sağlık. OneDrive kullanmıyorsan onu da başlangıç ayarlarından devre dışak bırakabilirsin. Defender'in pasif değildir, virüs sorunun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…