Mohamed Salah, Trabzonspor'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 749
  • Etiketler Etiketler
    trabzonspor
Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Beşiktaş'a gitmek yerine Trabzon'u seçti adam. Söylentilere göre 22 milyon maaş ve imaj hakkı, menajerlik ücreti vs. var. Hadi düz hesap yıllık 30 milyon yıllık maliyeti var diyelim. Zaten yarısını sponsorlar karşılar da yine de mantıksız.

İyi ki transferden çekilmiş Beşiktaş. Şu Arap'ın menajeri son dk Trabzonspor'dan da Karadeniz'deki balıkların %95'ini talep eder.

Biz bu filmi izlemiştik yav

Büyük takımda oynamak istemiştir, normal.
Trabzonspor için bütün dünyayı karşıma alırım demiş Salah. Hatta Real Madrid gelmiş, kulübü senin üstüne yapalım, yeter ki gel demiş ama Salah çıkıp ben Trabzonspor için canımı veririm demiş. O kadar büyük kulüp Trabzonspor.

Trabzonspor cok iyi isler yapiyordu oyuncu alma satma konusunda. Bu yaz da iyi oyuncular sattilar ama eldeki degerli oyunculari satip bu tarz cok yuksek maliyetli bitik adamlara girmek ne kadar mantikli? GS - FB falan bunlari yillardir yapiyor da TS'nin hata kaldirabilecek boyle bir geliri yok zaten.

Trabzonspor'un bu zarı atabilecek parası vardı, attı. Bizde riske edilebilecek bir para değil. Şampiyon olamazsak hacizle uğraşırız.

Öyle olduğunu sanmıyorum. Bakmıştır Beşiktaş'ın haline, buraya geleceğime hamsilere giderim daha iyi demiştir muhtemelen.
Ya da Beşiktaş'ı söğüşleyemeyeceğini anlayınca gidip Trabzon'u sömüreyim bari demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…