Mohamed Salah, Trabzonspor'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 688
  • Etiketler Etiketler
    trabzonspor
Kabul etmemen bu durumun gerçekliğini değiştirmiyor.
Aynen kral, cümle alem Trabzonspor Beşiktaş'tan daha büyük bir kulüp diyor da ben reddediyorum.

Ne başarısı var Trabzonspor'un? Neye göre büyük? Senin hayal dünyana göre mi ölçülüyor kulüp büyüklüğü?

Dediği yöneticilerin yarısının yönetim içinde yolsuzluktan ötürü adının çıktığını bile bilmiyor, bahsettiğin yöneticilerin yarısını yüz yüze tanıyoruz bana mı anlatıyo'n sen Beşiktaş'ı?
Ayrıca GS-Beşiktaş maçını bi' aç bakayım Bülent Yıldırım neler yapmış da ben o sezon şampiyonluk vermişim.

Beşiktaş son 5 yılda 5 kupa Trabzonspor son 5 yılda 3 kupa.

Ne başarısı var Trabzonspor'un? Neye göre büyük? Senin hayal dünyana göre mi ölçülüyor kulüp büyüklüğü?
Son 5 yılda senden çok daha başarılı bir kulüp TS. Son 5 yılda her sene eylülde lige havlu atıyorsun. Avrupa ligine gitmek için play-off oynuyorsun. Elindeki son kurşunu atıp kadro kurmaya çalışıyorsun onda da alacağın oyuncuyu Trabzsonspor'a kaptırıyorsun. Seneye feda sezonu ilan edeceğini bilmeyen yok.

E kulübünün ne yaptığını bile bile bana övüyorsan, sende utanma yoksa ben sana ne diyeyim .

Dikilitaş'ı satsam tüm Trabzon şehrini satın alırım, çok deneme istersen.
Git Oscar Cardozo'nun borcunu öde, sonra bana laf et

E kulübünün ne yaptığını bile bile bana övüyorsan, sende utanma yoksa ben sana ne diyeyim .
Sende okuma yazma anlama da yokmuş, @Caner Uncu övmüş müyüm ben orada xD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…