1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 28 Mayıs 2024 #1 Şu yağmurlu Ankara günlerinde aynı bu şarkı gibi hissediyorum, puslu ve gri şehrin verdiği vibe ile dinlemesi süper: Kulaklikla dinlerken insanları izlemek de ayni film gibi hissettiriyor.
Şu yağmurlu Ankara günlerinde aynı bu şarkı gibi hissediyorum, puslu ve gri şehrin verdiği vibe ile dinlemesi süper: Kulaklikla dinlerken insanları izlemek de ayni film gibi hissettiriyor.
A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 28 Mayıs 2024 #2 Instrumental hali bence daha güzel gider. (O gri hava hep olsa keşke.) Молчат Дома (Molchat Doma) - Судно Instrumental techolay.net
Instrumental hali bence daha güzel gider. (O gri hava hep olsa keşke.) Молчат Дома (Molchat Doma) - Судно Instrumental techolay.net
KS KS 1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 28 Mayıs 2024 #3 Algos dedi: Instrumental hali bence daha güzel gider. (O gri hava hep olsa keşke. Avrupa vibe veriyor insana) Молчат Дома (Molchat Doma) - Судно Instrumental techolay.net Genişletmek için tıkla... Aslında Ukrayna, Rusya veya herhangi bir Slav ülkesinde dinleyeceksin, yaşarsın bu müziği. Ukrayna'dayken en mutlu sarkilarimda bile depresiflikten ölüyordum gerci, kendine işkence için dinlenebilir.
Algos dedi: Instrumental hali bence daha güzel gider. (O gri hava hep olsa keşke. Avrupa vibe veriyor insana) Молчат Дома (Molchat Doma) - Судно Instrumental techolay.net Genişletmek için tıkla... Aslında Ukrayna, Rusya veya herhangi bir Slav ülkesinde dinleyeceksin, yaşarsın bu müziği. Ukrayna'dayken en mutlu sarkilarimda bile depresiflikten ölüyordum gerci, kendine işkence için dinlenebilir.