Bütçe
70.000 TL

Nop 6

Üstün
Yer
Aydın
Selam,

Drift L sizce nasıldır? Kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor. TVS Raider 125i düşünmüştüm ama vade farkıyla 92K oluyor. Drift L'de vade farkı yok, 15K peşin geri kalanı 12 ay ayda 5K taksitli. Düşününce bu daha mantıklı geldi. Ama şöyle bir konu da var, bu öğrenme motorum olacak ondan dolayı zorlanır mıyım sizce viteslide?

Bugün bayisine gittik, bindim tam boyuma göre oldu konforu vs. rahat geldi. Bir de tabii görünüşü de çok güzel. Sizce bu fiyata alınabilir mi ve zorluk çeker miyim? Yoksa scooter kullandıktan sonra mı vitesli almalıyım? Bütçe olarak 70K gibi bir şey var.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konunda ehliyetinin olmadığını söylemişsin. Öğrenme amacıyla koruyucu ekipmanlarla birlikte trafiğe kapalı alanda kullanacağını umuyorum, trafikle ilgili tavsiye vermeyeceğim.

Vitesli motoru bir süre kullandıktan sonra kalkış ve vites geçişleri sıradan bir vücut fonksiyonu gibi oluyor. Kısa sürede alışır, zamanla geliştirirsin. Zorluk çekeceğini düşünmüyorum.

Motorda ABS yok. En büyük eksisi bu. CBS sistemi var fakat kombine fren sistemlerine karşıyım. Motor hissedilerek sürülür, CBS bu hissiyatı elden alıyor. CBS iptal edilebilir tabii orası ayrı.

Sürüş esnasında gidon ve basamaklarda çok titreşim oluyor. Rahatsız edebilir.

Yedek parçası yeterince bol ve fiyatları makul seviyede. Fazla da yakmıyor, cüzdanı zorlamaz.

Bu bütçede fazla seçenek yok zaten, alınır diyebilirim.

Öğrenirken doğru kaynaklardan bol bol video izle, limitlerini fazla aşmadan uygulamaya çalış. Öyle aldım sürüyorum demekle olmaz, sürekli becerilerini geliştir ki uzun süreler boyunca iki tekerin keyfiyle yaşa.

Diğer konunda ehliyetinin olmadığını söylemişsin. Öğrenme amacıyla koruyucu ekipmanlarla birlikte trafiğe kapalı alanda kullanacağını umuyorum, trafikle ilgili tavsiye vermeyeceğim.

Vitesli motoru bir süre kullandıktan sonra kalkış ve vites geçişleri sıradan bir vücut fonksiyonu gibi oluyor. Kısa sürede alışır, zamanla geliştirirsin. Zorluk çekeceğini düşünmüyorum.

Motorda ABS yok. En büyük eksisi bu. CBS sistemi var fakat kombine fren sistemlerine karşıyım. Motor hissedilerek sürülür, CBS bu hissiyatı elden alıyor. CBS iptal edilebilir tabii orası ayrı.

Sürüş esnasında gidon ve basamaklarda çok titreşim oluyor. Rahatsız edebilir.

Yedek parçası yeterince bol ve fiyatları makul seviyede. Fazla da yakmıyor, cüzdanı zorlamaz.

Bu bütçede fazla seçenek yok zaten, alınır diyebilirim.

Öğrenirken doğru kaynaklardan bol bol video izle, limitlerini fazla aşmadan uygulamaya çalış. Öyle aldım sürüyorum demekle olmaz, sürekli becerilerini geliştir ki uzun süreler boyunca iki tekerin keyfiyle yaşa.

Peki sizce scooter mı mantıklı yoksa bu mu? Teşekkürler.

Tarzınıza bağlı. Scooter daha konforlu olur, sürüşü rahat olur (bozuk yollar harici) ancak vitesli kadar zevk vermez. 1 ay civarı scooter kullanıp sattım, benim tarzıma hitap etmiyor.