Monitör kolu monitörün sallanmasına neden oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vaga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 83
  • Etiketler Etiketler
    monitör sorunu

Vaga

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, Temu’dan bir monitör kolu almıştım. Aldığım monitör kolunu bugün kurdum ancak klavyede yazı yazarken bile monitör sallanıyor. Fareyi hızlı oynatınca da sallanıyor. Tamam, masa ince ama bu kadar sallanması normal mi? Masayı değiştirmeden ne gibi çözümler önerebilirsiniz ya da nasıl iyileştirmeler yapabilirim?

Monitör kolu link: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1746467050376_waftrrm67g&refer_page_sn=10045

Ekran görüntüsü 2025-05-05 204513.webp

WhatsApp Image 2025-05-05 at 20.43.01.webp

Arkadaşlar merhaba, Temu’dan bir monitör kolu almıştım. Aldığım monitör kolunu bugün kurdum ancak klavyede yazı yazarken bile monitör sallanıyor. Fareyi hızlı oynatınca da sallanıyor. Tamam, masa ince ama bu kadar sallanması normal mi? Masayı değiştirmeden ne gibi çözümler önerebilirsiniz ya da nasıl iyileştirmeler yapabilirim?

Monitör kolu link: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1746467050376_waftrrm67g&refer_page_sn=10045

Eki Görüntüle 146016

Eki Görüntüle 146015
Monitör kolunun sarsılmasına neden olan sorunları çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Monitör Kolunu Destekleyin:
- Monitör kolunun alt kısmında sıkı bir şekilde monte edildiğinden emin olun. Vidasını kontrol edip gerekiyorsa sıkın.

2. Ağırlık Dengelemesi:
- Monitörünüzün ağırlığını destekleyen kolun ayarını yapın. Eğer monitör ağırsa, kol yeterince destekleyemeyebilir. Bazı monitör kolları, ağırlığı dengelemek için ayarlanabilir.

3. Monitör Montajı:
- Monitörünüzün montajını kontrol edin. Vidasının ve montaj braketi kısmının sıkı olduğundan emin olun.

4. Masa Dengeleme:
- Masanın düz ve stabil olduğundan emin olun. Masa eğilmiş veya dengesizse, farklı bir yerde konumlandırmayı düşünebilirsiniz.

5. Tam Zemin Kontrolü:
- Monitörün bulunduğu yerin zemininde kayma yapıyor olabilir. Kaymaması için altına kaymaz bir mat eklemeyi deneyin.

6. Ek Ağırlık Kullanımı:
- Masanın alt kısmına, masanın sabit kalmasına yardımcı olacak şekilde ek ağırlıklar yerleştirin.

7. Ayarlanabilir Kol Kontrolü:
- Kullanılan monitör kolunun ayar mekanizmalarını kontrol edin. Ayar vida ve pimlerinin sıkı olduğundan emin olun; gerekirse yeniden düzenleyin.

8. Yüksekliği Ayarlama:
- Monitör yüksekliği, oturduğunuz yere göre ayarlanmış mı? Çok yüksekte veya alçakta olmaması, sarsıntıyı azaltabilir.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, monitör kolunun teknik özelliklerini (ağırlık kapasitesi gibi) ve monitörünüzün ağırlığını tekrar değerlendirmeniz faydalı olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt