Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.365 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 10 Haziran 2025 #1 Ikisinden birini alacağım ancak kararsız kaldım, kolu monte edememe ihtimalim var ancak bir yandan istiyorum. Spirit of aim mi almalıyım monitör kolu mu?
Ikisinden birini alacağım ancak kararsız kaldım, kolu monte edememe ihtimalim var ancak bir yandan istiyorum. Spirit of aim mi almalıyım monitör kolu mu?
Spartan Başarılı Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1.919 Çözümler 2 Beğeniler 1.132 10 Haziran 2025 #2 Soa yerine Frefall alacaksan olur. Pardon Frefall'un indirimi bitmiş -- Mousepad'in çok kötü durumda değilse monitör kolu daha mantıklı.
Soa yerine Frefall alacaksan olur. Pardon Frefall'un indirimi bitmiş -- Mousepad'in çok kötü durumda değilse monitör kolu daha mantıklı.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.365 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 10 Haziran 2025 #3 Spartan dedi: Soa yerine Frefall alacaksan olur. Pardon Frefall'un indirimi bitmiş -- Mousepad'in çok kötü durumda değilse monitör kolu daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Soa'yı 1000 TL'ye alacağım hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
Spartan dedi: Soa yerine Frefall alacaksan olur. Pardon Frefall'un indirimi bitmiş -- Mousepad'in çok kötü durumda değilse monitör kolu daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Soa'yı 1000 TL'ye alacağım hocam.
Spartan Başarılı Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1.919 Çözümler 2 Beğeniler 1.132 10 Haziran 2025 #4 Zeitnot dedi: Soa'yı 1000 TL'ye alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Masada yer sıkıntın yoksa Mousepad ozaman.
Zeitnot dedi: Soa'yı 1000 TL'ye alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Masada yer sıkıntın yoksa Mousepad ozaman.
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.998 Yer Plant Dingolfing, Almanya 10 Haziran 2025 #5 Zeitnot dedi: Ikisinden birini alacağım ancak kararsız kaldım, kolu monte edememe ihtimalim var ancak bir yandan istiyorum. Spirit of aim mi almalıyım monitör kolu mu? Genişletmek için tıkla... Profesyonel olarak rekabetçi kasmıyorsan kol çok daha büyük rahatlık olur Berat'ım.
Zeitnot dedi: Ikisinden birini alacağım ancak kararsız kaldım, kolu monte edememe ihtimalim var ancak bir yandan istiyorum. Spirit of aim mi almalıyım monitör kolu mu? Genişletmek için tıkla... Profesyonel olarak rekabetçi kasmıyorsan kol çok daha büyük rahatlık olur Berat'ım.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.365 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 10 Haziran 2025 #6 pawEn dedi: Profesyonel olarak rekabetçi kasmıyorsan kol çok daha büyük rahatlık olur Berat'ım. Genişletmek için tıkla... Kasmayı düşünüyorum, o yuzden çok arada kaldım. Yaz boyunca FACEIT oynayacağım büyük ihtimal.
pawEn dedi: Profesyonel olarak rekabetçi kasmıyorsan kol çok daha büyük rahatlık olur Berat'ım. Genişletmek için tıkla... Kasmayı düşünüyorum, o yuzden çok arada kaldım. Yaz boyunca FACEIT oynayacağım büyük ihtimal.