Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.788 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.206 Yer Asphodel 14 Ocak 2025 #1 Garantiye göndereceğim ama kutusu yok, kırılır diye göndermekten çekiniyorum. Monitörün ekranını kaplayacak kadar patpat bolca kartonum var.
Garantiye göndereceğim ama kutusu yok, kırılır diye göndermekten çekiniyorum. Monitörün ekranını kaplayacak kadar patpat bolca kartonum var.
shockedblackguy Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.108 Çözümler 6 Beğeniler 833 14 Ocak 2025 #2 Sağlam bir kutuya koymazsanız her türlü başına bir şey gelebilir.
KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.788 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.206 Yer Asphodel 14 Ocak 2025 #3 shockedblackguy dedi: Sağlam bir kutuya koymazsanız her türlü başına bir şey gelebilir. Genişletmek için tıkla... Kasamın kutusu duruyor içinde strafor var.
shockedblackguy dedi: Sağlam bir kutuya koymazsanız her türlü başına bir şey gelebilir. Genişletmek için tıkla... Kasamın kutusu duruyor içinde strafor var.
Dreamshox Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 679 Çözümler 3 Beğeniler 371 14 Ocak 2025 #4 Livo dedi: Garantiye göndereceğim ama kutusu yok, kırılır diye göndermekten çekiniyorum. Monitörün ekranını kaplayacak kadar patpat bolca kartonum var. Genişletmek için tıkla... Strafor köpük kutuya koyup içine de pat patlardan koyabilirsiniz. Dışını da karton koli bulursanız tam olur.
Livo dedi: Garantiye göndereceğim ama kutusu yok, kırılır diye göndermekten çekiniyorum. Monitörün ekranını kaplayacak kadar patpat bolca kartonum var. Genişletmek için tıkla... Strafor köpük kutuya koyup içine de pat patlardan koyabilirsiniz. Dışını da karton koli bulursanız tam olur.
KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.788 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.206 Yer Asphodel 14 Ocak 2025 #5 Dreamshox dedi: Strafor köpük kutuya koyup içine de pat patlardan koyabilirsiniz. Dışınıda karton koli bulursanız tam olur. Genişletmek için tıkla... Monitörü nasıl sabitleyecegim? Ayakları sıkıntı yaratmaz mı?
Dreamshox dedi: Strafor köpük kutuya koyup içine de pat patlardan koyabilirsiniz. Dışınıda karton koli bulursanız tam olur. Genişletmek için tıkla... Monitörü nasıl sabitleyecegim? Ayakları sıkıntı yaratmaz mı?
Remus Lupin 117 Bilgin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 820 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 14 Ocak 2025 #6 Livo dedi: Monitörü nasıl sabitleyecegim? Ayakları sıkıntı yaratmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ayaklarını çıkartın ve kutunun bir yerine koyun.
Livo dedi: Monitörü nasıl sabitleyecegim? Ayakları sıkıntı yaratmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ayaklarını çıkartın ve kutunun bir yerine koyun.
KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.788 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.206 Yer Asphodel 20 Ocak 2025 #7 Remus Lupin dedi: Ayaklarını çıkartın ve kutunun bir yerine koyun. Genişletmek için tıkla... Monitörü 2 kat strafor 1 kat patpatla bantlayıp kutuladım ama monitör kırılmış yetkili servis arayıp söyledi.
Remus Lupin dedi: Ayaklarını çıkartın ve kutunun bir yerine koyun. Genişletmek için tıkla... Monitörü 2 kat strafor 1 kat patpatla bantlayıp kutuladım ama monitör kırılmış yetkili servis arayıp söyledi.
Dreamshox Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 679 Çözümler 3 Beğeniler 371 20 Ocak 2025 #8 Livo dedi: Monitörü 2 kat strafor 1 kat patpatla bantlayıp kutuladım ama monitör kırılmış yetkili servis arayıp söyledi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Kargo firmasının suçu var mıdır acaba?
Livo dedi: Monitörü 2 kat strafor 1 kat patpatla bantlayıp kutuladım ama monitör kırılmış yetkili servis arayıp söyledi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Kargo firmasının suçu var mıdır acaba?
KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.788 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.206 Yer Asphodel 20 Ocak 2025 #9 Dreamshox dedi: Gerçekten mi? Kargo firmasının suçu var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef, evet.
Dreamshox dedi: Gerçekten mi? Kargo firmasının suçu var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef, evet.
Dreamshox Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 679 Çözümler 3 Beğeniler 371 20 Ocak 2025 #10 Livo dedi: Maalesef, evet. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam yasal haklarınızın hepsini kullanmaya çalışın.
Livo dedi: Maalesef, evet. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam yasal haklarınızın hepsini kullanmaya çalışın.