Merhaba, birçok insanın kurulumunda bir şey fark ettim. Her kez 2. Monitör ünü dik koyuyor, ayrıca estetik duruyor. Yayın açmıyorum başka nasıl kullanım yapabilirim bilmiyorum. Kısaca sorum şu 2. Monitörü nasıl konumlandırmalıyım? Dik koyar isem ne kaybederim? Genelde 2. Ekranı oyun oynarken yan da video izleme ve arkadaşlarımın ekranını görmek için kullanmayı düşünüyorum.
Dik koyan arkadaşlar kod dizesi veya chat log gibi durumlardan ötürü, keyfi koymuyor. Kullanımına göre insanlar yönünü değiştiriyor. Sen ne için kullanacaksan, nasıl kullanacaksan ona göre konumlandırabilirsin.
Yatay ve Dikey kullanmanın 2 türlü de avantajları var. Eğer Split ekran kullanıyosan. Yani altlı üstlü 2 uygulama aynı anda açık oluyosa yan ekranda veya dikey yazı okumak gibi şeyler yapıyorsan dikey ekran daha rahat oluyor. Mesela ben forumu genelde dik ekranda kullanıyorum.
Yatay ve Dikey kullanmanın 2 türlü de avantajları var. Eğer Split ekran kullanıyosan. Yani altlı üstlü 2 uygulama aynı anda açık oluyosa yan ekranda veya dikey yazı okumak gibi şeyler yapıyorsan dikey ekran daha rahat oluyor. Mesela ben forumu genelde dik ekranda kullanıyorum.