Monitör panelinin içerisine toz kaçtı

Bu tarz seyler olabiliyor ki tozdan daha garibini soyleyeyim panelin icine orumcek kacmis monitor bile gordum. Olabiliyor yani sans isi biraz.

Bu tarz seyler olabiliyor ki tozdan daha garibini soyleyeyim panelin icine orumcek kacmis monitor bile gordum. Olabiliyor yani sans isi biraz.

Kurtcuk gibi kucuk bir şey vardı bayağı eski bir monitordu 1366x768 60Hz sırf monitörüm garantide diye kullanıyordum, ekranın tam ortasındayken hafif bastırıp ezdim öldü maalesef cross olarak kullanmıştım bir süre :/

Garantisi devam ediyorsa götürün, gerekeni yaparlar. Ben 1 aylık monitörümün içine bit yavrusu girdiğini ve orada öldüğünü söyledim, önce bana güldüler, ürünü götürdüm, test ettiler, şok geçirdiler ve direkt değişim verdiler. Yıl 2019 du ama sen yine de bir dene bence. Kompresör ile hava sıktığını belirtme ama sakın garantisi devam ediyorsa götür, gerekeni yaparlar bence yine.

Garantinin bitmesine 3 ay kala yollarız ya üşendim daha 1 yıl var. Hem monitör açıkken siyah beyaz kırmızı yeşil ekran açıp baktım gözükmüyordu sadece monitör kapalı iken ışık tutup bakınca görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…