Monitör silmek için temizlik kiti vs ıslak mendil

Bütçe
300 TL

Öküz 43

Başarılı
Ekran silmek için özel ıslak mendil arkadaşlar normal ıslak mendil değil. Toplu halde satılıyor ama daha ucuza temizlik kiti var. Kitin içinde de mikrofiber bez ve monitör temizleme spreyi var hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. Yani şu ikilemdeyim;

Kiti alıp spreyi beze sıkıp sıkıp kullanmak [veya] Her defasında 1 ıslak mendil açıp silip geçmek

Trendyol'dan alınması şartı ile ürün önerebilirseniz, çok pahalı bir şey olmasın mesela şunlar gibi;

Kendinizin monitör ekranı temizlemek için kullandığınız ürünler varsa ve memnunsanız onu da alabilirim arkadaşlar linklerden bağımsız.

Ben sadece mikrofiber bez kullanıyorum. Bezin üzerine az miktarda içme suyu döküp ekranı siliyorum. İşim bitince de ekranı son olarak herhangi bir gözlük beziyle siliyorum.

Kiti alıp spreyi 2-3 defa mikrofiber beze sıkıp kullanmak en iyisi.

Gözlük temizleme mendilleri çok hızlı kuruyor hocam. Bir mendil ile bir monitörü tam silemezsiniz. 2-3 tane harcadıktan sonra da mendil almanın pek anlamı yok.

Benim monitör sadece tozlandığı için yumuşak bir fırçayla ya da mikrofiber bezle siliyorum. Bence yeterli oluyor.

Islak mendil + tuvalet kağıt havlusu gayet yeterli oluyor.

Ben sadece mikrofiber bez kullanıyorum. Bezin üzerine az miktarda içme suyu döküp ekranı siliyorum. İşim bitince de ekranı son olarak herhangi bir gözlük beziyle siliyorum.

Kullandığın mikrofiber ve gözlük camı bezi hangisi? Trendyol'da var mı?

Gözlük temizleme mendilleri çok hızlı kuruyor hocam. Bir mendil ile bir monitörü tam silemezsiniz. 2-3 tane harcadıktan sonra da mendil almanın pek anlamı yok.
Şöyle her bir mendil kapalı olanlar var ama ıslak mendil tarzı hepsi 1 paketin içinde olanlar senin dediğin gibi ağzını bir kere açıp biraz kulanınca yarısına gelmeden altta kalanlar kuruyor onu zaten kesinlikle almam yorumlarda bile bu dediğinden şikayetçi çok insan var

Kiti alıp spreyi 2-3 defa mikrofiber beze sıkıp kullanmak en iyisi.
Önerdiğin veya kullandığın herhangi bir kit var mı? Kitteki sprey de bez de iyi bir şey olsun sonuçta monitör paneli hassas.

Benim monitör sadece tozlandığı için yumuşak bir fırçayla ya da mikrofiber bezle siliyorum. Bence yeterli oluyor.
Benimki öyle değil hocam ekranda susam gibi toz kalmış tırnağımla kazıdım zor çıktı ekran çizilecekti az kaldın açıkken bile sıkıntı çıkarmaya başladı yani biraz kuvvet uygulayıp sileceğim. Kullandığın mikrofiber bezin modelini biliyor musun?

Islak mendil + tuvalet kağıt havlusu gayet yeterli oluyor.
Tehlikeli ve zaten denediğim bir yöntem. Bu cevap konuyu açma nedenim ile pek alakalı durmuyor.

Ben kendim monitör temizleme spreyi kullanıyorum memnunum. Laptop kullandığım için genelde ekranım sadece toz oluyor onuda yumuşak mikrofiber bezle üstünden geçiyorum. Genel temizlik yaparken spreyi sıkıp temizliyorum. Spreyi almadan önce ıslak mendille silip temizliyordum, aralarında aman aman bir fark yok.

Kullandığın malzemelerin varsa linkini yoksa modelini o da yoksa görüntüsünü atma şansın var mı?

Önerdiğin veya kullandığın herhangi bir kit var mı? Kitteki sprey de bez de iyi bir şey olsun sonuçta monitör paneli hassas.
Bu konuya bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…