Monitör ıslak mendille silinir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selorr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 290
  • Etiketler Etiketler
    monitör
Monitör ıslak mendille silinir mi?

Uçucu kimyasallarla silinir ki geride iz kalmasın. Ben 1L izopropil alkol alıp sprey şişeye doldurup kullanıyorum ve öneririm. Çok uçucu bir malzeme olduğu için iz bırakmıyor, devasa gökdelenlerdeki camların silinmesinde ya da banyodaki camların silinmesinde de kullanılıyor izopropil alkol. Bunu biraz pamuklu mendile döküp yok ekran temizlik bezi, iz bırakmayan cam silme mendili, gözlük temizleme mendili ya da sprey şişesine doldurup yok ekran silme solüsyonu, el solüsyon-ül ekran-ı izsiz vesaire isimlerle ederinin 5 katına satarlar.

Yüzey temizleme mendili de iz bırakıyor. Bence elinde bu temizleme ürünleri yoksa, en ideali mikrofiber bezi ıslatıp, iyice sıktıktan sonra silmek. En son da düzgün bir peçete veya gazete kağıdı ile kurulamak.

Zolx ile gelen bezi insanlar beğenmemiş. Mikrofiber bez genelde her evde oluyor.
Yüzey temizleme mendili ıslak mendil ile aynı etkiyi bırakıyor, ben çok denedim.

Yukarıdaki ürünü kullanıyorum hep, ıslak mendil gibi iz bırakamaz çünkü ıslak değil. Paketten çıkardığımda kurudu mu acaba diye bile şüphe ettiğim oluyor. Sadece hafif nemli sabun kokan bir bez. Paketin üzerinde de İZ BIRAKMAYAN yazmakta.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt