Monitör ve ekipman dahil R5 7600 & RTX 5060 Ti sistem ne kadar eder?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LuisB4y
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 131

LuisB4y

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Motor almayı düşünüyorum onun için yeni aldığım sistemi satmayı düşünüyorum. Niyeyse eskiden bilgisayar yokken daha hevesiydim oyunlara neyse.

Sistem:
  • Palit Infinity 3 RTX 5060 Ti 16 GB (2 aylık)
  • AMD Ryzen 5 7600 (2 aylık)
  • ASUS prime B650M-R (2 aylık)
  • TwinMOS Woltx DDR5 16 GB x 2 6000 MHz CL36 (2 aylık
  • Crucial P310 1 TB M.2 (2 aylık)
  • Crucial C3 M.2 500 GB (garantisi bitti eski sistemden)
  • XPG Lander 500 650W 80+ kasa (2 aylık)
  • Cooler Master Hyper 212 Halo Black (2 aylık)

Ekipman:
  • ASUS VQ249 144 Hz 1ms (garantisi yok)
  • Scyrox V8 (2 aylık)
  • Logitech G413 SE (2 aylık)
  • Wraith Spirit of Aim (2 aylık)
  • Razer BlackShark V2 (garantisi yok)
  • Zio Fabric Premium Koltuk (2 aylık)

Sisteminizi satmak için tahmini değerini belirlemek adına aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bileşenlerin Değerini Araştırın​

- Donanım bileşenleri: Kullanılan parçaların güncel ikinci el fiyatlarını araştırın.
- Örneğin: RTX 5060 Ti, Ryzen 5 7600, ASUS prime B650M, DDR5 RAM, vb.

2. Ekipmanın Değerini Araştırın​

- Ekipman bileşenleri: Monitör, klavye, kulaklık gibi ekipmanların fiyatlarını kontrol edin.
- ASUS VQ249, Razer BlackShark V2 gibi ürünlerin ikinci el piyasasındaki değerlerini öğrenin.

3. Ortalama Fiyatı Hesaplayın​

• Toplam maliyet: Donanım ve ekipmanın toplam değerini toplayın.
  • Piyasa koşulları: Fiyatların değişken olabileceğini unutmayın, bu nedenle bir miktar esneklik sağlayın.

4. Ekstra Detayları Ekleyin​

• Durum: Parçaların durumu (yeni gibi, iyi, kullanılabilir) fiyatı etkileyen önemli bir faktördür.
  • Garanti: Garanti süresi devam eden parçalar, değerini artırabilir.

5. İlanınızı Oluşturun​

• İlanınızda detaylı bir açıklama yaparak parça ve ekipmanın öne çıkan özelliklerini belirtin.
  • Temiz ve net fotoğraflar eklemeyi unutmayın.

6. Fiyatlandırma Stratejisi​

- Başlangıç fiyatınızı, piyasa verilerine göre belirleyin ancak alıcılara cazip gelecek bir miktar daha yüksek tutun ve pazarlığa açık olduğunuzu belirtin.

7. Ek Müşteri Sorularına Hazırlıklı Olun​

- Müşterilerin size sorabileceği olası sorulara hazırlıklı olun ve samimi bir şekilde yanıt verin.

Bu adımları takip ederek sistem ve ekipmanlarınızı en iyi fiyata satma imkanınızı artırabilirsiniz.

@talongod hocam 40 tan koydum sadece kasayı satılmıyor kaça gider sistem?

@talongod hocam 40tan koydum sadece kasayı satılmıyor kaça gider sistem?

İnsanımız ölü alıcı. Hemen satılmasını istiyorsanız 35 bandına koyabilirsiniz, ancak değerinin altına satmış olursunuz. Normalde şu sistem ekipmanlarla birlikte 45-46 bandına dayanır.

İnsanımız ölü alıcı. Hemen satılmasını istiyorsanız 35 bandına koyabilirsiniz, ancak değerinin altına satmış olursunuz. Normalde şu sistem ekipmanlarla birlikte 45-46 bandına dayanır.
koltuğun ve mousenin piyasası çok fazla hızlı. Diğerleri için aynısını söyleyemiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…