Monitör almayı düşünüyorum; ASUS, Dell, AOC var aklımda.
Ekran kartı olarak da 2 tane modelde kararsız kaldım ve
Mesh kasa almayı da düşünüyorum, kasanın hava akışı kötü.
Markaya göre ürün alınmaz. Sırf ASUS diye de 5060 Tİ gibi bir GPU'ya 31.500 TL verilmez. 1.000 TL üstüne RTX 5070 var zaten. Bu markaların her ürünü iyi değil.
RX 9060 XT için de geçerli bu durum. Pure gibi iyi soğutmalı bir F/P kart varken gidip de 23.500 TL verilmez.
Markaya göre ürün alınmaz. Sırf ASUS diye de 5060 Tİ gibi bir GPU'ya 31.500 TL verilmez. 1.000 TL üstüne RTX 5070 var zaten. Bu markaların her ürünü iyi değil.
RX 9060 XT için de geçerli bu durum. Pure gibi iyi soğutmalı bir F/P kart varken gidip de 23.500 TL verilmez.
Hocam markaya göre tabii ürün alınmaz fakat bazı kişiler sırf kartın tasarımı için alabiliyor ama dediğiniz gibi markası iyi ve tasarımı da kişinin hoşuna gitti diye o kadar para verilmez.
Tasarımdan dolayı da biraz, bir de yıllardır ASUS ekran kartı kullanıyorum. Bir de 2 hafta boyunca BTC virüsü vardı PC'de, ona rağmen 6-7 yıldır ne soğutucuda bir problem var ne de ışığında. Yani bana göre Sapphire ve ASUS arasında kalite farkı var.
Yani alacağım ekran kartı markaları ASUS, MSI, Gigabyte.
Ekran kartı olarak da 2 tane modelde kararsız kaldım ve.
Ekran kartı olarak da 2 tane modelde kararsız kaldım ve.
MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 12G Ventus 2X OC 192 bit GDDR7 Oyun Grafik Kartı, 2557 MHz'e kadar Frekansı Artırma, PCIe Gen 5, DLSS 4, DP 2.1 x 3, HDMI 2.1 x 1, SFF Hazır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 12G Ventus 2X OC 192 bit GDDR7 Oyun Grafik Kartı, 2557 MHz'e kadar Frekansı Artırma, PCIe Gen 5, DLSS 4, DP 2.1 x 3, HDMI 2.1 x 1, SFF Hazır : Amazon.com.tr: Bilgisayar