Monitör ve stant önerisi

AhmetTntms

Çalışkan
2. monitörümü kardeşime verdiğim için kendime tekrardan monitör almam gerekiyor alttaki ürün bendekine benziyor. Uzun süredirde monitör standlarını araştırıyordum sizce faydalı ürünler mi? Bir de çok yer kaplıyor mu masada ve güvenilir mi?

Benim monitörüm alttaki G2412.

Düşündüğüm monitör.

Stant olarak bunu düşünüyorum.

Sizin bu fiyatlara yakın daha iyi bir öneriniz var mı?

Masam bu şekilde bu arada. Forumlarda gördüm bazen masanın dengesini vb bozabiliyormuş sizce öyle bir şey olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_5023.webp
    6,3 MB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
G244F yerine:

Hotwheels koleksiyonunuz sağlammış bu arada.

hocam bi yandanda inchleri aynı diye aslında onu düşündüm bir tık simetrik takıntım var çok çok fark olmadıkça ms çok işime yaramayabilir. Artık fpsden ziyade hikaye oyunları vb oynuyorum.
Ms işi doğru değil zaten. Gerçek değerler daha yüksek. Neyse orası ayrı.

Bu bütçedeki en iyi monitör diyebilirim 24G42E için.

Hocamlar belki kızacaksınız ama bu attığım monitör neden alınmaz boyutları ve tipi birebir aynı diye aslında almak mantıklı geldi. Ms farkıda bildiğim kadarıyla oled olmadıkça çok çok farkedilmiyor. Pixel yoğunluğu vbde kötü bir monitör değil. Sormak istedim. Birde stand'a ne diyorsunuz. Ayrıyeten bu stand ile monitör çokça alınmış diğer monitörler uyar mı uymaz mı tereddütümde var

Kimse alınmaz demedi herkes kendi önerisini attı.

Alınmaz değil, AOC olduğu için alınmaz. Bu işi tip belirlemiyor.

Renk gamutu, kontrast oranı vs. çok daha iyi AOC'un.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…