Veirox

Çalışkan
Bu monitörü yan ekran olarak kullanıyorum. Daha öncesinde de bu şekilde çizgiler oluşuyordu ancak zamanla azalarak kayboluyordu. İki gün bilgisayarı açmadım. Bugün açtığımda çizgilerden sonra ekran tamamen gidiyor ama monitör çalışmaya devam ediyor. Kabloları söküp takıyorum; bazen düzeliyor, bazen ikinci kez yapmam gerekiyor. DisplayPort ile bağlı. Ana monitörümde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
Ekran görüntüsü 2025-12-21 234008.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörü yan ekran olarak kullanıyorum. Daha öncesinde de bu şekilde çizgiler oluşuyordu ancak zamanla azalarak kayboluyordu. İki gün bilgisayarı açmadım. Bugün açtığımda çizgilerden sonra ekran tamamen gidiyor ama monitör çalışmaya devam ediyor. Kabloları söküp takıyorum; bazen düzeliyor, bazen ikinci kez yapmam gerekiyor. DisplayPort ile bağlı. Ana monitörümde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.Eki Görüntüle 212405

Kablolarda sıkıntı olabilir ya da monitör.

Son zamanlarda bende benzer sorun yaşadım monitörün alt kısmında çizgiler çıkıp kısa süre sonra kaybolup düzeliyor. İlk başta monitörden şüphelendim sonra kablo yada ekran kartı falan mı dedim ama şu son birkaç gündür yok gibi acaba Nvidia yazılımı veya Win 11 yazılımı ile alakalı bir durum muydu diye de aklıma geldi. Şahsen benim monitör eskidi biraz sorun onda olabilir :D

Arkadaşlar sorunun tam olarak neden kaynaklandığını çözmeye çalışmadan önce dün bilgisayara format atıp Windows 11'den 10'a geri düşürdüm ve şu an böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Masaüstüne tıklayamama, kasıyormuş hissi, monitör problemi gibi problemler ortadan kalktı ilginç bir şekilde.