Monitördeki yağ lekeleri nasıl giderilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Platon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 203
  • Etiketler Etiketler
    monitör

Platon 3

Üstün
Sonunda sorunumu yaşayan birisini buldum. Yaşadığım sorun tam olarak bu. Monitörüm bu şekilde yağlı gibi gözüküyor. Sanırım ekran solüsyonu kullandıktan sonra böyle oldu. Bazı forumlarda mikrofiber beze saf su koyup silinmesi gerektiğini okudum, sizce işe yarar mı? Zarar vermek de istemiyorum açıkçası. Burada daha net yazıyor. Ek olarak belirteyim, monitörümde yağ lekesi yok. Yüzey tertemiz. Sadece öyle görünüyor.

Son düzenleme:
Bir seferliğe mahsus yağdan arındırmak için kolonya ile silinip (kenarlardaki boşluklara kaçırmadan) mikrofiber bez ile hemen kurulanabilir, sürekli kolonya kullanımının zararlı olacağını düşünüyorum.

Yağ yok hocam, öyle gözüküyor.

2 solisyon 2 bez değiştirdim. Temizleyiciden kaynaklı muhtemelen ama artık monitörde kaldığı için bunları temizlemem gerekiyor sanırım. 1 aydır böyle, inşallah panele zarar vermemiştir 1 ay boyunca. Benzinlikten saf su alsam ve hiçbir şeyle karıştırmadan beze hafif döküp silsem çözüm olur mu sizce? Saf su monitöre zarar vermez herhalde.

Sanmıyorum, benzinlikle uğraşmak istemiyorsanız gözlük bezi gibi bir beze camsil sıkıp silseniz de olur.

Bu kadar kafaya takma. Monitör açıkken fark etmezsin bile, sen de zaten söylemişsin yüzeyi tertemiz diye. "kusur ararsan kusur bulursun" babamın lafıdır Hakikaten'de adam haklı hiçbir şey kusursuz değildir. Ölü piksel gibi kusurlar tamam kusurdur o ayrı ama bu tarz ufak tefek şeyler için moralinizi düşürmeyin.

Beyaz yüzeylerde fark ediyor. YouTube'de gezinirken falan. Gözüme çarpmasa ilgilenmeyeceğim aslında ama gördükçe moral bozuyor gerçekten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…