Pureblood Uzman Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 143 Beğeniler 21 7 Ocak 2025 #1 Monitör hariç bütün bileşenlerim beyaz, monitörümün de beyaz olmasını istiyorum. Sadece ayak kısmını sprey boya ile boyasam garanti dışı kalır mı?
Monitör hariç bütün bileşenlerim beyaz, monitörümün de beyaz olmasını istiyorum. Sadece ayak kısmını sprey boya ile boyasam garanti dışı kalır mı?
dolob Uzman Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 796 Çözümler 21 Beğeniler 566 Yer Spica 7 Ocak 2025 #2 Pureblood dedi: Monitör hariç bütün bileşenlerim beyaz, monitörümün de beyaz olmasını istiyorum. Sadece ayak kısmını sprey boya ile boyasam garanti dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Ayak kısmını boyamanız monitörün garantisini devre dışı bırakmaz. Aslında gövdeyi bile boyamak devre dışı bırakmaz ama belirsizlik ve sorunlu bir süreç ortaya çıkabilir. Bu yüzden monitör gövdesini boyamayın. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025 Artı 1 Eksi
Pureblood dedi: Monitör hariç bütün bileşenlerim beyaz, monitörümün de beyaz olmasını istiyorum. Sadece ayak kısmını sprey boya ile boyasam garanti dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Ayak kısmını boyamanız monitörün garantisini devre dışı bırakmaz. Aslında gövdeyi bile boyamak devre dışı bırakmaz ama belirsizlik ve sorunlu bir süreç ortaya çıkabilir. Bu yüzden monitör gövdesini boyamayın.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 7 Ocak 2025 #3 Pureblood dedi: Monitör hariç bütün bileşenlerim beyaz, monitörümün de beyaz olmasını istiyorum. Sadece ayak kısmını sprey boya ile boyasam garanti dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Nereden aldıysan sor. Artı 0 Eksi
Pureblood dedi: Monitör hariç bütün bileşenlerim beyaz, monitörümün de beyaz olmasını istiyorum. Sadece ayak kısmını sprey boya ile boyasam garanti dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Nereden aldıysan sor.