S seyit58 2 Çalışkan Katılım 21 Ocak 2026 Mesajlar 10 Beğeniler 0 Pazar 20:04 #1 Yeni monitör aldım ama ghosting var mı yok mu çözemedim. Ölü pixel çıkmadı. Video atamıyorum uzantısından kabul etmedi. Fotoğraf attım, video çekerken alınan SS: Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 21:07
Yeni monitör aldım ama ghosting var mı yok mu çözemedim. Ölü pixel çıkmadı. Video atamıyorum uzantısından kabul etmedi. Fotoğraf attım, video çekerken alınan SS:
CRT_User 54 Üstün Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 870 Çözümler 5 Beğeniler 789 Pazar 21:10 #2 Fotoğraftan anlaşılmaz ama bu görsele göre çok iz yok, ghosting hafif var ama hareket akıcılığı çok daha kötü.
Fotoğraftan anlaşılmaz ama bu görsele göre çok iz yok, ghosting hafif var ama hareket akıcılığı çok daha kötü.
KS KS S seyit58 2 Çalışkan Katılım 21 Ocak 2026 Mesajlar 10 Beğeniler 0 Dün 17:27 #3 CRT_User dedi: Fotoğraftan anlaşılmaz ama bu görsele göre çok iz yok, ghosting hafif var ama hareket akıcılığı çok daha kötü. Genişletmek için tıkla...
CRT_User dedi: Fotoğraftan anlaşılmaz ama bu görsele göre çok iz yok, ghosting hafif var ama hareket akıcılığı çok daha kötü. Genişletmek için tıkla...