@user427696a olur gözüküyor hocam. Uydunun video çıkışını da 720p yapın.

Tamam teşekkür ederim.

@user427696a olur gözüküyor hocam. Uydunun video çıkışını da 720p yapın.

Hocam acill yardim edin. Sarji marji hepsi geldi kutunun ici biraz sallaniyor idi ama neyse output input bir de Power yazan 3 giris vardi. Inputda sadece HDMI outputta HDMI ve Audio vardi. Output HDMI monitore audioyu da hoparlore taktim input da uyduya takili, goruntu gelmiyor hocam, Power girisine kablosunu da taktim hem şarj kafasi takarak hem de uydunun kendi USB girisine takarak. Ancak yine olmadi hocam, normalde geliyor. 2 HDMI kablosunu da denedim calisiyorlar ancak onu takinca gelmiyor, yanlış bir şey mi taktim hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Input uydu olacak, burası doğru. Output ise monitore gidecek, burası da doğru gözüküyor. Belki aparatta sıkıntı vardır.

Hocam hoparlör deligine takinca bir anda ustten bastirinca o hoparlör kablosu yerinden cikiyor, tam sabit degil sanirim ancak videodaki ile ayni tipatip benimki sadece benimki 1080p ancak yine de tekrar deneyecegim, bir gelisme olursa yazarim.

Yine ayni degisen bir şey yok, acaba güç yerinde mi yanlış yapiyorum, beyaz kablosunu Samsung'un şarj kafasina takiyorum, bir de grafiklerde sorun olabilir mi, kutunun resmini atiyorum, acaba yanlış ürün mu almisim?

Sanirim Hz uymuyor.

Dosya Ekleri

• 17090554560325316847265580623426.webp
    17090554560325316847265580623426.webp
    41 KB · Görüntüleme: 64
Beslemesi de takılıysa cihazda da sıkıntı olabilir.

Hocam şimdi güç kaynagini degistirip denemistim ama hoaprlor baglamadan goruntu geldi hocam sonra hoparloru baglamak icin kapattim. Bagladim simdi sinyal yok demiyor, sinyal yok ekraninda bekliyor. Hoparloru cikardim yine o dönüştürücü ile bagladigimda siyah ekran kalıyor. Bu bir gelisme mi yoksa iade etmeli miyim?